Prettig leven

Een goede gezondheid zorgt voor een prettiger leven. Maar het kan voorkomen dat u zorgen heeft. Bijvoorbeeld over uw financiën, gezinsleden of de indeling van uw tijd. Ontdek hoe u een prettig leven kunt leiden door deze zaken in balans te brengen.

Vouchercode voor de online modules

Sommige van onderstaande programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, heeft u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever. Heeft u al een mirro-account? Log dan direct in.

Geldzorgen
Maakt u zich zorgen om uw financiële situatie? Grip op uw geld is een eerste stap om uw financiën weer op orde te krijgen. Doe de test en ontdek hoe u stress om geld kunt verminderen.  
Gamen
Gamen is leuk, maar kan doorslaan in een verslaving. Wat levert gamen op? En wat kost het? Doe de test en leer hoe u de controle behoudt.   
Mijn positieve gezondheid
Hoe vindt u dat het met u gaat? Beantwoord vragen om inzicht te krijgen in uw ‘gezondheidsoppervlak'.

 

Uw gezondheid is onze missie

Samen werken aan een gezonder Nederland. Dat is de missie van VGZ. Daarom juichen we u van harte toe als u uw gezondheid of leefstijl wilt verbeteren. Maar we zwaaien niet alleen vanaf de zijlijn. We helpen u ook graag. Met kwalitatief goede services waarmee u echt een verschil kunt maken. Waarmee u beter kunt ontspannen of optimistischer in het leven kunt staan. We zijn er voor iedereen. Ook als u prima gezond bent, want ook dan kunt u verbetering wensen. Succes met uw voornemens. We wensen u alle gezondheid toe.

Bent u werkgever?
Bekijk dan onze pagina voor werkgevers over Gezond Leven. Hier ziet u hoe u uw medewerkers kunt helpen gezonder te leven.
Op deze website bevelen wij hyperlinks aan naar websites van derden die producten of diensten leveren op het gebied van (online) gezondheidszorg. Het gebruik van de producten of diensten van derden is volledig voor eigen risico. VGZ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.

 

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord