Zorgadvies en wachtlijstbemiddeling

Soms is het fijn om wat extra hulp te krijgen. Wij helpen je om de juiste zorgverlener bij jouw zorgvraag te vinden. Ook kijken we graag met je mee of er een zorgverlener is waar je sneller geholpen kan worden.

Kom je er toch niet uit? Dan helpen onze zorgadviseurs je graag verder. Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

Zelf aan de slag met onze hulpmiddelen

Dit zijn de hulpmiddelen die onze zorgadviseurs gebruiken. Ook jij kunt hier gratis gebruik van maken.

Snel aan de beurt

Bekijk in onze app of je in een ander ziekenhuis of kliniek sneller geholpen kan worden. Of dichter bij huis. De keuze is aan jou.


Zorgverlener bij jou in de buurt

Zoek je een zorgverlener bij jou in de buurt? En wil je weten of deze een contract (afspraak) met ons heeft? Deze informatie vind je in onze Zorgzoeker.

Ervaringen en wachttijden zorg

Benieuwd naar ervaringen van anderen bij een zorgverlener? Of wat de wachttijd is voor bepaalde zorg?

Hulp bij gezondheidsvragen

Vind betrouwbare informatie via Thuisarts.nl

Thuisarts.nl is er voor iedereen die betrouwbare informatie zoekt over gezondheid en ziekte. Met Thuisarts.nl weet je wanneer je naar de huisarts moet en wat je zelf kunt doen. Het is gemaakt door artsen en medisch specialisten.

Tips voor een gezonder leven

Op Gezond Leven vind je de beste apps en workshops die je helpen om gezonder te eten, beter te bewegen en je mentaal fit te voelen. Ga aan de slag waar en wanneer het jou uitkomt.

Contact met onze zorgadviseurs

Kom je er zelf niet uit? Onze zorgadviseurs helpen je graag verder. Vul ons online formulier in en dan nemen onze zorgadviseurs binnen 3 werkdagen contact met je op.

Onze zorgadviseurs kunnen zo direct op zoek naar een passende zorgverlener. Door het formulier in te vullen, krijg je in de meeste gevallen sneller antwoord dan door te bellen. 

Toch liever bellen? Dan stellen onze zorgadviseurs de vragen uit het formulier telefonisch. Daarna gaan ze aan de slag om een passende zorgverlener te vinden. Na drie werkdagen  nemen we contact op met het antwoord op je vraag.  Onze zorgadviseurs zijn te bereiken op 088 - 131 16 11 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur.