VGZ en Independer

Fijne samenwerking
Wij werken samen met Independer. En hier zijn we blij om. Dankzij de kennis die wij halen uit onze samenwerking, verbeteren wij onze diensten voor u. 

Ultieme klantbeleving
Independer is een onafhankelijke vergelijkingssite voor zorgverzekeraars.  De zorgverzekeraar met de beste prijs-kwaliteit verhouding komt hoger in de resultaten bij Independer. Uw waardering is heel belangrijk voor ons. Wij streven naar de ultieme klantbeleving voor u als verzekerde, voor een betaalbare prijs.  

Zinnige Zorg
Bij VGZ doen we er alles aan om deze ultieme klantbeleving na te streven. Dit doen wij met alle zorgverleners die elke dag bezig zijn om de zorg in Nederland beter te maken. Maar ook betaalbaar te houden. 

Wij zetten daarom al jaren in op Zinnige Zorg. Zo steunen we innovatieve projecten in de zorg. Dit nodigt behandelaars, instellingen en ziekenhuizen uit om te kijken naar alternatieven die beter zijn voor de patiënt. Zowel op fysiek vlak, als voor de portemonnee. 

Vertel het ons!
Alhoewel VGZ die ultieme klantbeleving nastreeft kan er natuurlijk weleens een mindere ervaring zijn. Wij horen dit graag van u persoonlijk. Vertel uw verhaal aan onze service-specialisten of laat uw ervaring achter via de feedback-knop. Deze komt u op iedere pagina tegen. De medewerkers van VGZ zullen graag met u in gesprek gaan. Zo worden wij elke dag weer een beetje beter en kunnen we verder werken aan een gezonder Nederland. 

 

Klanten beoordelen VGZ met een 7,8!


Onderverdeling op Independer

Totaal: 7,8

Klantenservice: 7,8

Declaraties: 8,0

Meer reviews dan alleen Independer

Bent u benieuwd hoe wij beoordeeld worden door onze klanten? Bekijk dan ook de reviews van onze VGZ Zorg App in de App Store of Google Play. Zo ziet u ook hoe wij beoordeeld worden op onze dienstverlening via de VGZ Zorg App.  

 De VGZ Zorg App

  • Supersnel declareren met een foto
  • Bekijk hoeveel u nog vergoed krijgt
  • Rekeningen meteen betalen met iDEAL
  • Zorgpas en alarmnummers altijd bij u

VGZ Zorg app downloaden in de App StoreVGZ Zorg app downloaden in de Google Play Store

Startscherm van de VGZ Zorg app