Collectiviteit aanpassen

Wil je je collectiviteit aanpassen, toevoegen of verwijderen? Dat regel je makkelijk en snel via Mijn VGZ. Ga in Mijn VGZ naar Verzekeringen en kies voor 'collectiviteit wijzigen'. 

Collectiviteit aanpassen, toevoegen of verwijderen 

Om je collectiviteit aan te passen log je in op Mijn VGZ. Je aanpassing is binnen 5 werkdagen verwerkt en zichtbaar in Mijn VGZ. Let op: alleen de hoofdverzekerde kan de collectiviteit aanpassen.

Wijzig je collectiviteit via Mijn VGZ DigiD logo

Pas je collectiviteit op tijd aan

Heb je een nieuwe werkgever? Dan heb je 30 dagen de tijd om je collectiviteit aan te passen. Ontvangen wij je wijziging daarna? Dan gaat je aanpassing in vanaf 1 januari in het nieuwe jaar.

Liever telefonisch de aanpassing doorgeven?

Bel met onze klantenservice.

  • Je kunt je collectiviteit wijzigen via Mijn VGZ. Ga in Mijn VGZ naar ‘Verzekeringen’ en kies voor 'Collectiviteit wijzigen'.
  • Je kunt je collectiviteit wijzigen per 1 januari.

    Alleen als je verandert van baan en van de ene werkgever naar een andere werkgever gaat, dan kun je ook op andere momenten in het jaar van collectiviteit wisselen. Je kunt dan van de collectiviteit van de ene werkgever naar de collectiviteit bij de andere werkgever gaan.

    Je kunt je collectiviteit wijzigen via Mijn VGZ. Ga in Mijn VGZ naar ‘Verzekeringen’ en kies voor 'Collectiviteit wijzigen'.