Tips: gezond en goedkoop koken

Tips: gezond en goedkoop boodschappen doen

Informatiegids Gezond en goedkoop eten

Wil je nog meer tips of informatie? Download onze gratis informatiegids ‘Gezond en goedkoop eten’. We laten je hierin zien dat gezond eten niet moeilijk of duur hoeft te zijn.

Maar dan gezonder. En betaalbaar.

Chef Mounir Toub laat zien hoe je van verschillende gerechten een gezonde variant maakt. Zoals wentelteefjes. Snel, makkelijk, lekker en vooral ook betaalbaar! Ook handig, je krijgt:

  • Het recept
  • De boodschappenlijst
  • Tips van een diëtist

Gezonde challenges in de Mijn Leefstijlcoach app

Hoe maak je gezonde en lekkere maaltijden, die ook nog eens heel betaalbaar zijn? In de uitdagingen (challenges) van de gratis Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn leer je hoe je heerlijk eet, terwijl je op de kleintjes let. Meesterkok Rudolph van Veen helpt jou met tips en lekkere recepten.

Een challenge volgen? Download eerst gratis Mijn Leefstijlcoach via App Store of Google Play.

Beweeg de verzekeringen van rechts naar links

Betaalbaar en gezond ontbijten

7 dagen challenge

Een lekker ontbijt is een fijne start van de dag. In deze challenge van de Mijn Leefstijlcoach app maak je kennis met 7 gezonde en betaalbare ontbijtrecepten. In de receptvideo's geeft meesterkok Rudolph van Veen je veel extra budgettips.


Tags Voeding Leefstijl

Betaalbaar en gezond lunchen

7 dagen challenge

Na een goede lunch kun je vol energie aan de middag beginnen. Gezond lunchen hoeft niet duur te zijn. In deze challenge leert meesterkok Rudolph van Veen hoe je voordelig varieert. Met recepten rijk aan eiwitten, vezels en vitaminen.


Tags Voeding Leefstijl

Betaalbaar en gezond avondeten

7 dagen challenge

Best een uitdaging: besparen op je boodschappen, maar 's avonds wel lekker en gezond eten. Met een goede basis in je voorraadkast en vriezer zet jij zo een betaalbare, gezonde maaltijd op tafel. Ontdek tips en recepten van meesterkok Rudolph van Veen.


Tags Voeding Leefstijl