Collectieve zorgverzekering

VGZ collectieve zorgverzekering
Ontdek uw collectieve voordeel
met een zorgverzekering via uw werkgever, ledenorganisatie, zzp collectief of gemeente.

67% van de Nederlanders heeft een collectieve zorgverzekering. U ook al? Bij VGZ kunt u bij ruim 3.400 bedrijven, ledenorganisaties en gemeenten een zorgverzekering afsluiten. Met vele extra’s! Zo bent u goed verzekerd en profiteert u van korting én andere voordelen, zoals:

 • Aantrekkelijke korting op uw premie
 • Extra ruime vergoedingen
 • Speciaal preventiebudget

 

Ontdek uw collectief voordeel
Ledenorganisaties Collectief
Via ledenorganisaties
Veel thuiszorg-, patiënten- en ouderenorganisaties bieden een collectieve zorgverzekering van VGZ aan. Kijk of u via uw ledenorganisatie kan profiteren.
ZZP
Via ZZP collectief 
Met onze collectieve zorgverzekering voor zzp'ers bent u goed verzekerd en ontvangt u korting op uw premie via Het Ondernemerscollectief en ZZP Nederland.
Minima
Via gemeentes
Speciaal voor mensen met een lager inkomen bieden gemeenten een collectieve zorgverzekering. Inwoners zijn voordelig en zonder zorgen verzekerd. Bekijk of uw gemeente ook meedoet.

Handig om te weten

 • Ik kan via mijn werkgever geen collectieve zorgverzekering bij VGZ afsluiten. Krijg ik nu geen korting?
  Wist u dat we ook met verenigingen, thuiszorg- en ledenorganisaties collectieve afspraken hebben? Zoek daarom ook organisaties waarvan u lid bent als u zich niet via uw werkgever bij VGZ kunt verzekeren. En ontdek of u via uw lidmaatschap korting op uw zorgpremie ontvangt.

  Kunt u zich ook niet via uw vereniging, thuiszorg- of ledenorganisatie bij VGZ verzekeren? Meld uw werkgever aan voor een collectieve zorgverzekering van VGZ. Mogelijk benaderen wij uw werkgever dan om collectieve afspraken te maken.
 • Ik ben werkgever/ledenorganisatie. Hoe kan ik een collectieve zorgverzekering afsluiten voor mijn medewerkers?
  Gratis een collectieve zorgverzekering voor uw werknemers of leden afsluiten? Neem contact op en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord