Zorg vinden en regelen

Heb je zorg nodig? Het kan soms ingewikkeld zijn alles te vinden en te regelen. Wij helpen je daar graag bij. En we maken het je zo makkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld met antwoorden op veelgestelde vragen. Handige stappenplannen. Gemakkelijk belangrijke zorgzaken zelf online regelen. En je kunt altijd bellen met onze zorgadviseurs. 

De juiste zorg vinden en aanvragen

Zorg regelen kan een moeilijk en tijdrovend proces zijn. Hoe kun je de juiste zorg vinden en aanvragen? Hieronder leggen we uit waar je terecht kunt voor hulp en advies. 

Thuiszorg

Woon je zelfstandig, maar kun je hulp gebruiken? Dan kan verpleging en verzorging thuis (wijkverpleging) een goede oplossing zijn.

Langdurige zorg

Heb je 24 uur per dag veel zorg en ondersteuning nodig? Of iemand dicht bij jou, bijvoorbeeld een familielid? Dan kun je daar hulp bij krijgen en die zorg aanvragen.

Zorg in het ziekenhuis

Bij een behandeling in het ziekenhuis komt er vaak veel bij kijken. Het is fijn als alles rond jouw verzekering dan goed geregeld is. We helpen jou zo goed mogelijk op weg.

Hulp nodig bij het maken van je keuze? 

Zorg vinden die bij jou past

Weet je niet precies welke zorg je nodig hebt? Of wat je allemaal moet regelen voor jezelf of iemand anders?
Beantwoord een paar simpele vragen en je vindt de hulp die bij je past. 

Zorgverlener in jouw buurt

Zoek je een zorgverlener? Een fysiotherapeut of internist bijvoorbeeld? In de Zorgzoeker zie je welke zorgverlener bij jou in de buurt zit. Maar ook met welke zorgverleners wij afspraken hebben.

Hulp en advies bij zorg aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden en regelen van de best passende zorg. Bekijk de video en maak kennis met onze zorgadviseurs of neem contact met ons op.