Persoonlijke gegevens wijzigen

In Mijn VGZ wijzigt u zelf eenvoudig uw persoonlijke gegevens. Een wijziging in de achternaam omdat u getrouwd of gescheiden bent, ontvangen wij automatisch van uw gemeente.

Wijzig zelf uw gegevens in Mijn VGZ

In Mijn VGZ kunt u zelf een aantal dingen wijzigen:

Geef uw wijziging direct door via Mijn VGZ DigiD logo

Trouwen of scheiden? Geef de wijziging door aan uw gemeente

Geef de wijziging altijd door aan uw gemeente. Uw gemeente stuurt de wijziging naar VGZ. Wij verwerken de wijziging voor u. De aanpassingen verschijnen vanzelf in Mijn VGZ.

Achternaam veranderen na scheiding? Dien verzoek bij gemeente in

Gebruikte u tijdens uw huwelijk de achternaam van uw partner? En wilt u die naam na de scheiding niet meer gebruiken? Dan moet u bij uw gemeente een verzoek indienen voor verandering van uw naam.

Tip: ga samen op één polis en bespaar

Gaat u samenwonen? En is 1 van u nu collectief verzekerd bij VGZ? Misschien is het dan voordelig om samen op die polis te gaan. Zo profiteert u allebei van de collectieve korting. U kunt uw partner bijschrijven op de polis in Mijn VGZ. De wijziging gaat dan in per 1 januari.

Liever telefonisch of per post de wijziging doorgeven?

Bel met onze klantenservice of stuur het ingevulde wijzigingsformulier naar:

Zorgverzekeraar VGZ
Postbus 25210
5600 RS Eindhoven

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord