Alle services

Waar wil jij aan werken?

Aan de slag met:

Filters:
Filters worden geladen...

0 resultaten

Helaas geen resultaten gevonden, pas uw filters aan.

Accepteren

Online programma

Therapieland

Iedereen maakt weleens iets naars mee. Het programma Accepteren van Therapieland helpt je daarmee om te gaan. Zodat je het een plekje kunt geven en verder kunt.


Tags Mentaal

Beter slapen

Webinar | Simone das Dores & Soesja Vogels

Een webinar over de wetenschap achter een goede nachtrust. Psychologen Simone das Dores en Soesja Vogels nemen u mee in de feiten.


Tags Mentaal Slapen

Beter slapen bij nachtdiensten

Artikel | speciaal voor zorgmedewerkers

Goed slapen is voor zorgmedewerkers niet vanzelfsprekend. Onregelmatige diensten zorgen er soms voor dat je minder uitgerust wakker wordt. Lees de 9 tips die je kunnen helpen.


Tags Leefstijl Mentaal Slapen

De overgang verlichten

Tips en informatie

U kunt dingen doen om de overgang te verlichten. Hier vindt u 6 adviezen van een expert, 6 tips voor uw leefstijl, workshops en apps en een ervaringsverhaal.


Tags Mentaal Fysiek Leefstijl

Eenzaamheid

Online programma

Therapieland

Samen is meestal fijner dan alleen. Daarom vind je hier het online programma Eenzaamheid van Therapieland. Voor iedereen die hulp kan gebruiken, op zoek naar verbinding. 


Tags Mentaal

Emoties in kaart

Online programma

Therapieland

Emoties. Iedereen heeft ze. Maar hoe ga je er goed mee om? Dit online programma Emoties in Kaart van Therapieland is speciaal gemaakt voor jongeren van 12 tot 16 jaar.


Tags Mentaal

Een pijnvrije rug

Online module

7 weken | fysio-oefeningen

Wil je rugpijn voorkomen of rugklachten verminderen? Je kan nu online en zelfstandig werken aan een gezonde rug.


Tags Bewegen Fysiek

Eiwitrijke voeding voor ouderen

Whitepapaer, informatie en tips

Wilt u nog meer tips of informatie? Download dan de informatiegids ‘Eiwitrijke voeding verkleint uw kans op ondervoeding’. We leggen u hierin uit waarom voldoende en eiwitrijk eten belangrijk is voor ouderen.


Tags Voeding Leefstijl

Positivi-tijd: een momentje van warmte, vrolijkheid en aandacht voor de goede dingen in het leven.

Flinke dosis positivi-tijd

Workshops, tips en geluksmomentjes

Het is tijd voor nieuwe, positieve energie. Daarom toveren we maar liefst 21 keer een lach op uw gezicht. Bekijk alle 21 positivi-tijdjes. Veel plezier!


Tags Mentaal Leefstijl

Gezonde leefstijl

3 webinars | Huisarts Tamara de Weijer 

Aandacht voor onze gezondheid en leefstijl is nu extra belangrijk. Samen met huisarts Tamara de Weijer bieden we u deze gratis webinars over voeding, slaap en zingeving.


Tags Leefstijl Mentaal Voeding Slapen

Hallo zelfvertrouwen

Speciaal voor zorgmedewerkers

Webinar

Een beetje onzekerheid is normaal. Maar overbewustzijn van uzelf kan ook storen. Wilt u werken aan uw zelfvertrouwen? En meer rust en autonomie ervaren?


Tags Mentaal

Het effect van groen

Artikel | 7 redenen voor meer groen in huis

Een wandeling in de natuur heeft veel goede effecten op onze gezondheid. De natuur in huis halen helpt ook. Waarvoor het helpt? Lees de 7 gezonde redenen voor meer groen in uw leven.


Tags Mentaal Leefstijl

Leefstijl

Online programma

Therapieland

Als je stress, angst of somberheid ervaart, kan je leefstijl daar invloed op hebben. Het online programma Leefstijl van Therapieland leert hoe je mentale gezondheid boost.


Tags Mentaal Slapen Fysiek

 

Lekker slapen

Online programma

Therapieland

Nuttig en fijn! Daarom vind je hier het programma Lekker slapen van Therapieland. Met informatie, een slaaptest, slaapgewoontes, minder piekeren en ontspannen.


Tags Mentaal Slapen

Lekker slapen voor jong en oud

Webinar

Goed kunnen slapen is voor iedereen belangrijk. Jong en oud. En daarom organiseert VGZ een webinar. Om jou te helpen bij een goede nachtrust.


Tags Mentaal Slapen

Leren omgaan met een chronische aandoening

Zelfmanagement programma

PPEP4ALL | anvullende verzekering

Een chronische aandoening heeft niet alleen medische gevolgen, het kan ook lastig zijn om het een plek te geven. In het PPEPP4ALL programma is hier aandacht voor.


Tags Mentaal Leefstijl

Mijn Leefstijlcoach app

App Store & Google Play

Je wilt graag gezonder leven. Maar wel op een lekkere, makkelijke en vooral leuke manier. Met de vernieuwde gratis Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn helpen we jou op weg om beter te eten, meer te bewegen, goed te ontspannen én te slapen. Zet de eerste stap naar een gezondere leefstijl.


Tags Voeding Bewegen Slapen Mentaal Mindfulness Leefstijl Fysiek

Mijn sociale omgeving

Online programma

Therapieland

Mensen om je heen zijn belangrijk voor hoe jij je voelt. Wil je werken aan je sociale omgeving? Dan kan het online programma Mijn sociale omgeving van Therapieland je helpen.


Tags Mentaal

Webinar Minder stress

Speciaal voor zorgmedewerkers

Webinar

Heb je een gejaagd gevoel? En vind je weinig rust? Volg de webinar ‘Het succes van minder stress’. Leer hoe je stress in lichaam en hoofd vermindert. En hoe je het jezelf makkelijker maakt, zelfs als de druk hoog is.


Tags Mentaal Mindfulness

Mindful gezin

Artikel | 4 minuten leestijd

Dit mindfulness-programma helpt je rust te brengen in de alledaagse hectiek van het ouderschap.


Tags Mentaal Mindfulness

Omgaan met emoties

Online programma

Therapieland

Iedereen heeft emoties. Maar niet iedereen herkent ze en weet ermee om te gaan. Dit programma Omgaan met emoties van Therapieland gaat over emoties herkennen en uiten op een manier die bij je past.


Tags Mentaal

Omgaan met geldstress

Webinar | Eef van Opdorp en Simone das Dores

Maak je je wel eens zorgen over geld? Kun jij daarom wel wat tips en hulp gebruiken? Bekijk dan de webinar Omgaan met geldstress en ga aan de slag met de tips van budgetcoach Eef van Opdorp. 


Tags Mentaal 

Opkomen voor jezelf

Online programma

Therapieland

Opkomen voor jezelf. Voor niet iedereen is dit vanzelfsprekend. Dit online programma Opkomen voor jezelf van Therapieland is er voor wie assertiever willen zijn. 


Tags Mentaal

Piekeren

Online programma

Therapieland

Piekeren is in rondjes blijven denken. Vaak zijn die rondjes niet positief. Maar je kunt piekergedachten voorkomen en stoppen. Hoe je dat doet, leer je in het programma Piekeren.


Tags Mentaal

Positieve gezondheid

Artikel 

Positieve gezondheid laat zien wat allemaal te maken heeft met jouw gezondheid. Je kijkt zelf of je wat wilt veranderen aan jouw manier van leven. Om gezond te zijn en je goed te voelen.


Tags Leefstijl Mentaal Fysiek

Regie over uw gezondheid

 Gratis gezondheidsapp | App Store & Google Play

De Salut app helpt bij het aanleren van een gezondere leefstijl. Het geeft u inzicht en toont het effect van uw keuzes op uw gezondheid. Combineer leefstijldata en hoe u zich voelt in één veilige app.


Tags Leefstijl

Somberheid voor jongeren

Online programma

Therapieland

Veel jongeren hebben met somberheid te maken. Gelukkig kun je er wat aan doen. Bijvoorbeeld met dit online programma Somberheid voor jongeren van Therapieland.


Tags Mentaal

Stressless

Online programma

Therapieland

Wie heeft het niet af en toe? Stress… Gelukkig kun je er veel aan doen. Daarover gaat het programma Stressles. Leer over oorzaken, leefstijl, omgaan met drukte, plannen en ontspannen.


Tags Mentaal

Thuisarts: antwoord op je vraag

Tips en informatie

Heb je een gezondheidsvraag? Een online zoektocht is echt niet nodig. Op Thuisarts.nl vind je direct betrouwbaar antwoord geschreven door artsen en medisch specialisten.


Tags Mentaal Fysiek Leefstijl

Veerkracht

Online programma

Therapieland

Met veerkracht kun de vervelende dingen in het leven beter aan. Het online programma Veerkracht van Therapieland helpt je sneller te herstellen na een nare ervaring.


Tags Mentaal

VGZ Mindfulness Coach

77 oefeningen | App Store & Google Play

In onze VGZ Mindfulness Coach app vind je oefeningen om mindful te wandelen, zitten en hardlopen. Voor beginners én gevorderden.


Tags Mentaal Mindfulness

VGZ Soepel en Sterk Coach

 6 oefenprogramma's | App Store & Google Play

Kan jouw lichaam wel wat sterker en soepeler? Een gratis app boordevol beweegprogramma’s ontwikkeld door fysiotherapeuten.


Tags Bewegen Leefstijl

Wat is mindfulness

Artikel | 6 minuten leestijd

Mindfulness zweverig? Helemaal niet! Door mindfulness leer je juist om met beide benen op de grond te staan. Lees hier alles over mindfulness.


Tags Mentaal Mindfulness

Zen in de zorg

Artikel | 5 minuten leestijd

Werk je in de zorg? Dit mindfulness-programma helpt je bij een betere balans tussen werk en privé.


Tags Mentaal Mindfulness

icon duimpje

Praktische hulp
om gezonder te leven

icon mobiel

Online en op ieder
moment aan de slag

Ontwikkeld door
specialistische partners