Op groentesafari met Mijn Leefstijlcoach

Tomaat, sla, wortel, broccoli of sperziebonen. Ze zijn heerlijk, maar er is nog veel meer wat groente kan bieden. Ga op groentesafari met Mijn Leefstijlcoach, of doe een andere leuke, gezonde challenge. Download de gratis app en begin vandaag nog.

Op groentesafari

7 dagen challenge in Mijn Leefstijlcoach

Groenten zijn gezond. Hoe meer variatie, hoe beter het voor je is. De smaken van nieuwe groenten ontdekken? Hou je vast! Met diëtist Steffi Haazen en meesterkok Rudolph van Veen ga je op ontdekkingstocht door het groentenlandschap.


Tags Voeding Leefstijl

Makkelijk en gezond avondeten

7 dagen challenge in Mijn Leefstijlcoach

Weinig tijd om te koken? Of heb je geen zin om veel moeite te doen? Dat begrijpen we. Deze challenge maakt het daarom makkelijk voor je. Met de tips van meesterkok Rudolph van Veen tover je snel een gezond én lekker avondmaal op tafel.


Tags Voeding Leefstijl

Volkorenrijk avondeten

7 dagen challenge in Mijn Leefstijlcoach

Eet je pasta of rijst? Kies eens voor de volkoren variant. Je zit langer vol. Wil je een week heel lekker volkoren eten? Start de uitdaging Volkorenrijk avondeten. Diëtist Steffi Haazen en meesterkok Rudolph van Veen geven je makkelijke recepten en veel tips. 


Tags Voeding Leefstijl

screenshot van de mijn leefstijlcoach app

Lekkerder in je vel met Mijn Leefstijlcoach

De gratis Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn is speciaal ontwikkeld om gezonder leven leuker, lekkerder en makkelijker te maken. En dat kan al in kleine stappen! Of je doel nu is om gezonder te eten, meer te bewegen, vaker te ontspannen of beter te slapen: in de app vind je volop inspiratie. Ontdek de populairste recepten, work-outs en tips van experts, of doe 1 van de meer dan 75 veranderprogramma’s (challenges) die je helpen om gezondere keuzes te maken. Ze zijn stuk voor stuk gekoppeld aan enthousiaste coaches, die jou inspireren met praktische tips, video’s, oefeningen, recepten, work-outs en vele extra’s. Kies iets wat jou het leukst lijkt, dan hou je jouw nieuwe gewoonte makkelijker vast!

Experts helpen jou op weg

Mijn Leefstijlcoach is niet zomaar een app die jou op een leuke manier helpt gezonder te leven. Het programma is door Albert Heijn ontwikkeld samen met verschillende experts van FoodFirst, bijvoorbeeld met een huisarts, diëtist, sportcoach en meesterkok Rudolph van Veen. Volg je een challenge? Dan helpen deze ervaren coaches jou de challenges succesvol af te ronden. Je staat er dus niet alleen voor!
App is gratis voor iedereen
Meer dan 75 leuke challenges
Beter eten, bewegen, slapen en ontspannen
Ondersteuning van verschillende experts

Extra challenges in de Mijn Leefstijlcoach app

Voor de Mijn Leefstijlcoach app hebben wij in samenwerking met Albert Heijn een aantal challenges ontwikkeld die jou kunnen helpen om nog gezonder te leven:

De Merijn Challenge

Beter slapen in ploegendienst

Werk jij in ploegendienst? Dan weet je maar al te goed dat onregelmatige werktijden soms niet ten goede komen aan je slaap. Wil je graag frisser uit (en in!) bed stappen? Slaapexpert Merijn van de Laar leert jou in een week tijd hoe je beter kunt slapen.

De Steffi Challenge!

Lekker minderen met zout

Ons lichaam heeft zout nodig. Maar teveel zout is al snel ongezond: het kan een hoge bloeddruk veroorzaken, dat weer kan zorgen voor hart- en vaatziekten. Hoe kun je minderen met zout, en tóch lekker eten? Dat leert diëtist Steffi Haazen jou in deze 7-daagse challenge.

De Hanan Challenge!

Bijtanken tegen burn-out

Bijna niemand voelt een burn-out aankomen. Psycholoog Hanan Haddouch leert jou in deze challenge wat de signalen zijn. Ook krijg je handige tips om je beter te ontspannen. Bijtanken kost je slechts een paar minuten per dag, maar het levert je zóveel op.

Download Mijn Leefstijlcoach

Download de Mijn Leefstijlcoach app gratis in de app store of Google Play store en log in met je inloggegevens van ah.nl. Je kunt dan gelijk aan de slag met je eerste challenge voor een gezondere leefstijl. Of kijk eerst lekker rond op de Ontdek-pagina voor een gezonde portie inspiratie.

Rating 4,5/5 (5300 beoordelingen)

350.000 downloads

Extra hulp bij jouw challenges

Kun je wel wat steun gebruiken bij de challenges in de Mijn Leefstijlcoach app? Wij helpen je verder met tips en programma's. Op voeding, beweging, slapen én ontspanning. Zo kun je jouw uitdagingen in de app van Albert Heijn succesvol volbrengen.

Hulp bij beter eten

Heb je ondersteuning nodig bij één van de vele voedingschallenges in de Mijn Leefstijlcoach app. Wij bieden:

  • Online programma Bewuster eten van Therapieland
  • Online adviesgesprek met een leefstijlcoach

Hulp bij beter ontspannen

Heb je mentaal wat extra hulp nodig voor de ontspan- en slaapchallenges in de Mijn Leefstijlcoach app? Wij bieden:

  • Oefeningen in de VGZ Mindfulness Coach app

Hulp bij beter bewegen

Heb je klachten en kun je wel wat steun gebruiken bij de challenges in de Mijn Leefstijlcoach app? Wij bieden:

  • Online oefenprogramma bij nek- en schouderklachten
  • Online oefenprogramma bij lage rugklachten

Lekkere snacks! Maar dan gezonder. 

Ben je dol op snacken? Goed nieuws. Chef Mounir Toub laat zien hoe je van snacks een gezondere variant maakt. Denk aan een frietje mayo, een pizzabroodje en wentelteefjes. Snel, makkelijk en vooral echt lekker! Ook handig, je krijgt: 

  • Het recept
  • De boodschappenlijst
  • Tips van een diëtist

VGZ en Albert Heijn samen voor een gezonder Nederland

Gezonder leven. Superbelangrijk. En soms best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Daarom zetten we ons in om Nederland gezonder te maken. En werken we samen met Albert Heijn. Zoals met de Mijn Leefstijlcoach app, die voor iedereen gratis te gebruiken is. Hiermee kun je zelf aan de slag om gezonder te eten, meer te bewegen, beter te slapen en vaker te ontspannen. Want jou helpen gezonder te leven, dat staat bij ons voorop.

VGZ samen voorop met AH