screenshot van de mijn leefstijlcoach app

Kies uit meer dan 70 challenges

De Mijn Leefstijlcoach app bestaat uit meer dan 70 leuke veranderprogramma’s (challenges) op het gebied van eten, slapen, bewegen én ontspannen. Jij kiest zelf een challenge die jou aanspreekt. Een coach helpt jou vervolgens via oefeningen, video’s, tips en lekkere recepten deze uitdaging te volbrengen. Challenge voltooid? Dan kies je de volgende leuke uitdaging. Zo blijf je jezelf uitdagen om gezonder te leven. De duur van een challenge verschilt: van een paar dagen tot twee weken.

Experts helpen jou op weg

Mijn Leefstijlcoach is niet zomaar een app die jou op een leuke manier helpt gezonder te leven. Het programma is door Albert Heijn ontwikkeld samen met verschillende experts van FoodFirst, bijvoorbeeld met een huisarts, diëtist, sportcoach en meesterkok Rudolph van Veen. Volg je een challenge? Dan helpen deze ervaren coaches jou de uitdagingen succesvol af te ronden. Je staat er dus niet alleen voor!
App is gratis voor iedereen
Meer dan 70 leuke challenges
Beter eten, bewegen, slapen en ontspannen
Ondersteuning van verschillende experts

Extra challenges in de Mijn Leefstijlcoach app

Voor de Mijn Leefstijlcoach app hebben wij in samenwerking met Albert Heijn een aantal challenges ontwikkeld die jou kunnen helpen om nog gezonder te leven:

De Merijn Challenge

Beter slapen in ploegendienst

Werk jij in ploegendienst? Dan weet je maar al te goed dat onregelmatige werktijden soms niet ten goede komen aan je nachtrust. Slaapexpert Merijn van de Laar leert jou in deze challenge hoe je toch goed kunt slapen na een nachtdienst.


De Steffi Challenge!

Lekker minderen met zout

Ons lichaam heeft zout nodig. Maar teveel zout is al snel ongezond: het kan een hoge bloeddruk veroorzaken, dat weer kan zorgen voor hart- en vaatziekten. Hoe kun je minderen met zout, en tóch lekker eten? Dat leert diëtist Steffi Haazen jou in deze leuke challenge.

De Hanan Challenge!

Bijtanken tegen burn-out

Bijna niemand voelt een burn-out aankomen. Psycholoog Hanan Haddouch leert jou in deze challenge wat de signalen zijn. Ook krijg je handige tips om je beter te ontspannen. Bijtanken kost je slechts een paar minuten per dag, maar het levert je zóveel op.

Download Mijn Leefstijlcoach

Download de Mijn Leefstijlcoach app gratis in de app store of Google Play store en log in met je inloggegevens van ah.nl. Je kunt dan gelijk aan de aan de slag met je eerste challenge voor een gezondere leefstijl.

Rating 4,5/5 (5300 beoordelingen)

350.000 downloads

Kijk de webinars over voeding en slaap terug

Wil je meer doen om gezonder te leven? Bijvoorbeeld beter eten of ontspannen en slapen? Dan helpen wij je ook hier graag bij met leuke webinars.

Beter eten met Mijn Leefstijlcoach

Gezond en lekker eten? Ontdek hoe je smakelijke voedzame maaltijden bereidt met Mijn Leefstijlcoach. Speciale voedingswensen? Bekijk dan onze webinar.

Beter ontspannen met Mijn Leefstijlcoach

Beter ontspannen of slapen? Leer je rust pakken met Mijn Leefstijlcoach. Ontdek ook andere rustgevende oplossingen Brain.fm en de VGZ Mindfulness Coach.

VGZ en Albert Heijn samen voor een gezonder Nederland

Gezonder leven. Superbelangrijk. En soms best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Daarom zetten we ons in om Nederland gezonder te maken. En werken we samen met Albert Heijn. Zoals met de Mijn Leefstijlcoach app, die voor iedereen gratis te gebruiken is. Hiermee kun je zelf aan de slag om gezonder te eten, meer te bewegen en beter te ontspannen. Want jou helpen gezonder te leven, dat staat bij ons voorop.

VGZ samen voorop met AH