Speciaal voor collectief verzekerden

Mentaal fit gesprek
Beeldbellen voor een luisterend oor en persoonlijke tips

Met het Mentaal fit gesprek krijg je persoonlijke tips van een deskundige. Extra handig: het gesprek is online. Je belt dus gewoon vertrouwd vanuit huis, of een andere plek waar jij je fijn voelt. En het scheelt je ook nog eens reistijd.

Daarnaast krijg je tijdens het gesprek handvatten om zelf aan de slag te gaan. En een advies op maat over passende zelfhulpprogramma’s. De toegang tot deze programma’s is gratis.

Het Mentaal fit gesprek is vanaf januari 2024 beschikbaar voor alle collectief verzekerden. Wil je een seintje als het Mentaal fit gesprek beschikbaar is?

Waarom een Mentaal fit gesprek?

Deskundig

Je hebt een gesprek met Lotte of Mariska. Ze zijn allebei deskundig in het helpen van mensen die niet lekker in hun vel zitten.

Geen
wachtlijst

Je kunt snel terecht voor een gesprek op een moment dat voor jou het best uitkomt.

In jouw vertrouwde omgeving

Het gesprek is online via videobellen. Je voert het gesprek vanuit huis of een andere plek die fijn is voor jou.

100%
vertrouwelijk

Alles wat je bespreekt blijft tussen jullie. Hier hoef je je geen zorgen om te maken.

Zo werkt het

 1. Meld je aan

  Je kan jezelf gratis aanmelden in de beveiligde omgeving van Therapieland.
 2. Plan je gesprek

  Heb je je aangemeld? Klik in de omgeving van Therapieland op Mentaal fit gesprek. Nu kan je het gesprek inplannen. Vul in het opmerkingenveld in of je een voorkeur hebt voor een van de Mentaal fit coaches. Je afspraak is nu bevestigd.

  Je ontvangt een mail van Therapieland met de bevestiging. Zet de afspraak meteen in je agenda en gebruik de link uit de e-mail op de dag van het videobelgesprek.

 3. Betaal en declareer

  Je betaalt het gesprek eerst zelf. Bij een aanvullende verzekering kun je de rekening bij ons declareren vanuit de vergoeding: preventiebudget. Declareren kan gemakkelijk en snel via de VGZ app of in Mijn VGZ. Heb je recht op vergoeding? Dan maken wij het bedrag binnen 4 werkdagen aan jou over.
 4. Het gesprek

  Op het afgesproken tijdstip log je in via de link in de afspraakbevestiging. Je komt nu in de beveiligde omgeving van Therapieland. De Mentaal fit coach zit voor je klaar. Het gesprek duurt 30 minuten. Je kan je vrijuit praten. Lotte of Mariska luistert naar je en kijkt samen met jou naar een passende vervolgstap. Soms is alleen een luisterend oor al voldoende.

Deze deskundige gaan graag met je in gesprek

Lotte en Mariska werken bij Incluzio, een partner van Therapieland.

Ontvang een seintje over het Mentaal Fit gesprek

Laat je gegevens achter en je ontvangt een e-mail zodra het Mentaal fit gesprek beschikbaar is.

Velden met een * zijn verplicht