Zo werkt het

 1. Meld je aan bij Therapieland

  Wil je direct starten? Maak gemakkelijk een account aan bij Therapieland om te kunnen starten met het programma Lekker slapen.

 2. Start met het online programma Lekker slapen

   Duurt ongeveer 5 tot 6 weken

  Het programma is bedoeld voor iedereen met slaapproblemen. Jong en oud. Bij slaapproblemen kan je denken aan slecht in slaap kunnen vallen, niet kunnen doorslapen en moeite hebben met wakker worden. Heb je de diagnose slapeloosheid (insomnia)? Volg het programma dan onder begeleiding van een arts of psycholoog.

  • De introductie is gratis. Zo kan je eerst ontdekken of het programma bij je past
  • Je kiest je eigen videobegeleider, die jou door het programma begeleidt
  • Het programma bestaat uit 5 stappen. Je bepaalt je eigen snelheid
 3. De betaalstap

  De introductie van het programma is gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Na stap 1 volgt de betaalstap. Het bedrag voor het hele programma is 15,95. Je betaalt gemakkelijk en veilig via iDEAL. Daarna ontvang je de rekening in je mailbox.

Belangrijk!

Heb jij last van langdurige slapeloosheid of ernstige slaapproblemen? Volg het programma dan niet zelfstandig, maar als dat kan onder begeleiding van een arts of psycholoog.

De voordelen van het programma: Lekker slapen

68%

van de gebruikers geeft aan minder klachten te hebben

7,1

is de gemiddelde waardering van het programma door gebruikers

16.540

andere tevreden gebruikers
gingen je voor

Bron: Therapieland

Veelgestelde vragen over Therapieland

 • Stel jouw vraag dan aan Therapieland. Dat kan op 3 manieren:
  1. Ben je ingelogd bij Therapieland? Gebruik dan de knop ‘Oplossingen en Contact’.
  2. Je kunt ook mailen naar: info@therapieland.nl.
  3. Of bellen: 020-7712848, van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur.
 • Je kunt de kosten niet declareren als je een aanvullende verzekering hebt bij VGZ. Wel krijg je als VGZ-verzekerde 70% korting. Je betaalt 15,95 euro voor een programma. In plaats 49,95 euro.
 • Therapieland wil weten of je verzekerd bent bij VGZ. Want dan kun je een programma volgen. Ook heeft Therapieland jouw verzekeringsgegevens nodig voor de rekening van een programma. Jouw gegevens over het gebruik van een programma gaan niet naar VGZ.
 • Ja, dat kan! Ook als je geen aanvullende verzekering hebt of als jouw preventiebudget op is. Elke VGZ-verzekerden ontvangt 70% korting op elk programma vanuit de basisverzekering. In plaats van 49,95 betaal je nog maar 15,95. Deze kosten kun je zonder aanvullende verzekering niet declareren.

  • De eerste les van elk programma is voor alle VGZ-verzekerden altijd gratis. Zo kun je eerst ontdekken of het programma bij je past

   

 • Niets. Jouw gegevens blijven bij Therapieland. Deze gegevens gaan niet naar VGZ. Wat je doet in de programma’s blijft anoniem.
 • Nee. Je betaalt 1 keer voor een programma. Je zit verder nergens aan vast. Je houdt onbeperkt toegang tot het programma dat je doet.

Ook interessant voor jou:

Lekker slapen voor jong en oud

Webinar

Goed kunnen slapen is voor iedereen belangrijk. Jong en oud. En daarom organiseert VGZ een webinar. Om jou te helpen bij een goede nachtrust.


Tags Mentaal Slapen

Beter slapen bij nachtdiensten

Artikel | speciaal voor zorgmedewerkers

Goed slapen is voor zorgmedewerkers niet vanzelfsprekend. Onregelmatige diensten zorgen er soms voor dat je minder uitgerust wakker wordt. Lees de 9 tips die je kunnen helpen.


Tags Leefstijl Mentaal Slapen

Stressless

Online programma

Therapieland

Wie heeft het niet af en toe? Stress… Gelukkig kun je er veel aan doen. Daarover gaat het zelfhulp programma Stressless. Leer over oorzaken, leefstijl, omgaan met drukte, plannen en ontspannen.


Tags Mentaal Stress

Alle programma's van Therapieland

Bekijk het volledige aanbod

Met de online zelfzorgprogramma’s van Therapieland kan je altijd en overal aan de slag. Je bepaalt je eigen tempo.

Meld je aan en ontdek eerst gratis of een programma bij je past.

Direct aanmelden op Therapieland.nl

Naar het volledige aanbod van Therapieland