Informeer uw medewerkers

Vertel uw medewerkers over de voordelen van de collectieve VGZ Zorgverzekering. We helpen u met communicatiemateriaal.

Download het communicatiemateriaal

Gaat u voor vitale medewerkers?

Met vitale medewerkers maakt u uw bedrijf toekomstproof. Maar hoe doet u dat? Gaat u aan de slag met een duurzaam inzetbaarheids- of een vitaliteitsbeleid voor uw medewerkers?

Vitale medewerkers:

  • Zijn bevlogen, veerkrachtig en energiek;
  • Kunnen langer doorwerken en zijn productiever;
  • Zijn flexibeler en gaan makkelijker om met veranderingen.

  • Onze adviseurs Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit ondersteunen u graag bij het ontwikkelen en uitvoeren van een effectief beleid gericht op vitale medewerkers.

    Zorg voor vitale medewerkers

Zorg voor werkend Nederland

Is uw bedrijf toekomstproof met energieke en vitale medewerkers? Samen met werkgevers houden we werkend Nederland gezond. Bekijk de animatievideo. En ontdek wat we voor u kunnen doen.

Grip op uw verzuim?

Heeft uw organisatie een hoog verzuimpercentage? Met de oplossingen van VGZ krijgt u grip op het verzuim in uw organisatie en hebt u de tools in handen om verzuim doeltreffend te beperken.

Grip op verzuim

Zorg voor uw medewerkers

Uw medewerkers verdienen de beste zorgverzekering. Zodat ze gebruik kunnen maken van de juiste zorg. Daarbij hoort een goede dekking en een scherpe premie. Voor het hele gezin. Wel zo fijn!

Collectieve zorg

Inspiratie nodig?

Onze gratis whitepapers, artikelen en video’s geven u (wetenschappelijke) inzichten op interessante HR-thema’s zoals vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, verzuim en zorg.

Laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit, verzuim en zorg.

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn VGZ

Met Mijn VGZ heeft u eenvoudig inzicht in alle medewerkers die bij ons verzekerd zijn. Heeft u een vraag over Mijn VGZ? Lees de werkgevershandleiding.

Bent u zzp'er?

Ook voor zzp'ers hebben wij een collectieve zorgverzekering.

Bekijk ons aanbod voor zzp'ers

Met hart voor zinnige zorg