De premie voor 2024 is bekend

Ook dit jaar profiteren medewerkers weer van collectiviteitskorting. Maar ook van extra collectieve voordelen.

Bekijk de pakketten Bekijk de extra voordelen

Inspiratie van Gezond werkgeverschap

Een rookvrij bedrijf loont

Een rookvrij bedrijf loont

Stoppen met roken heeft een positieve invloed op de gezondheid en het welzijn van je medewerkers. Dat geldt ook voor de vitaliteit en productiviteit van medewerkers: ze voelen zich fitter en zijn minder vaak ziek. Inspiratie opdoen over hoe je jouw bedrijf rookvrij maakt? Je leest hier alles over het thema.
Financieel fitte medewerkers

Financieel fitte medewerkers

Financieel fitte medewerkers. Wat betekent dat? Deze medewerkers maken zich geen zorgen over geldzaken. Ze zijn vaak productiever, gelukkiger én langdurig inzetbaar. Hoe zorg je als HR-professional voor financieel gezonde medewerkers? We vertellen je er graag meer over.
Gezonde voeding & werk

Gezonde voeding & werk

Een medewerker die gezond eet, zowel op kantoor als thuis, voelt zich gezonder én gelukkiger. En dat heeft natuurlijk weer een positief effect op het ziekteverzuim in de organisatie. Daar draag je als werkgever natuurlijk graag aan bij. Maar hoe doe je dat? Lees hier meer.

VGZ Werkt: dé collectieve zorgverzekering

Speciaal voor werkend Nederland

Samenwerken met VGZ betekent naast zorgen voor gezonde medewerkers ook een collectieve zorgverzekering. Graag gaan wij eens met je om tafel om na te denken over oplossingen die écht aansluiten op jouw organisatie. Ga vrijblijvend in gesprek met onze consultant Claus Patz. En plan een videogesprek op het moment dat het jou uitkomt.

Samen voorop in gezondheid en zorg

Gezonder leven. We vinden het belangrijker dan ooit. En soms ook best lastig. En dat snappen we bij VGZ. Als coöperatie zonder winstoogmerk zijn wij er om heel Nederland te helpen. Met gezondheid én zorg. We doen dit natuurlijk niet alleen, we doen dit samen. Met artsen, zorgverleners, patiëntenorganisaties, de politiek, werkgevers, mantelzorger en onze leden. Welke dag weer, voor iedereen. Doe je mee?

Vragen? Onze adviseurs staan voor je klaar

Heb je behoefte aan advies? Of heb je een vraag, bijvoorbeeld over een offerte of onze collectieve verzekering? Neem dan contact met ons op. We helpen graag.

Stuur een bericht

Vul het contactformulier in. Onze zakelijke adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Plan een videogesprek

Plan zelf een videogesprek met een zakelijk adviseur. Dat kan op een moment dat jou uitkomt.

Bel ons

Onze zakelijke adviseurs staan altijd voor je klaar. Neem telefonisch contact met ons op.