Gezond leven

Wist u dat u de eerste stap al genomen heeft? 

Goed dat u er bent! De eerste stap naar een fitter, opgewekter of meer ontspannen leven is genomen. En u weet; elke stap telt. Verandering begint immers altijd met een eerste kleine stap. U hoeft het niet alleen te doen. VGZ helpt u met apps, websites en online zelfhulp. Ze dragen allemaal bij aan uw gezondheid. Lekker aan de slag dus! Want, het hoeft niet slecht te gaan om een beetje beter te willen.

Beter in uw vel met onze services

Wilt u meer ontspannen, minder piekeren of beter slapen? We helpen u graag op weg. Met VGZ krijgt u toegang tot online zelfhulp en handige diensten die bijdragen aan een fitter, gezonder of opgewekter leven. Voor al onze services geldt:

  • U kunt online aan de slag op het moment dat het u uitkomt 
  • Ze zijn goed beoordeeld door andere gebruikers
  • Ze zijn ontwikkeld door specialistische partners, zoals psychologen, fysiotherapeuten en wetenschappers

Aan de slag met handige apps

Kijkt u in de App of Play Store, dan vindt u een keur aan apps die u helpen bij beter slapen, ontspannen, bewegen en eten. Lastig kiezen! Wij selecteren de beste gratis apps die u helpen uw gezondheid te verbeteren. Allemaal met goede recensies.

Gezond leven met VGZ
  • Praktische hulp om gezonder te leven
  • Online aan de slag
  • Uw eigen tijd indelen (makkelijk stoppen en later weer doorgaan)
  • De services zijn gratis of zeer voordelig via VGZ 
Uw gezondheid is onze missie

Samen werken aan een gezonder Nederland. Dat is de missie van VGZ. Daarom juichen we u van harte toe als u uw gezondheid of leefstijl wilt verbeteren. Maar we zwaaien niet alleen vanaf de zijlijn. We helpen u ook graag. Met kwalitatief goede services waarmee u echt een verschil kunt maken. Waarmee u beter kunt ontspannen of optimistischer in het leven kunt staan. We zijn er voor iedereen. Ook als u prima gezond bent, want ook dan kunt u verbetering wensen. Succes met uw voornemens. We wensen u alle gezondheid toe.

Op deze website bevelen wij hyperlinks aan naar websites van derden die producten of diensten leveren op het gebied van (online) gezondheidszorg. Het gebruik van de producten of diensten van derden is volledig voor eigen risico. VGZ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord