Aan de slag

VGZ Mindfulness Coach

Minder stress en meer leven in het moment. VGZ mindfulness Coach is dƩ gratis mindfulness app voor heel Nederland.

Mijn Leefstijlcoach

Nieuw!
Smakelijke inspiratie en leuke uitdagingen van VGZ in de Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn.

VGZ Soepel en Sterk Coach

Bewegen maakt je soepel en sterk. En voorkomt klachten. De VGZ Soepel en Sterk Coach helpt je om beter te bewegen.

Waar wil jij aan werken?

Mentaal fitter

Meer ontspanning en minder stress? Bekijk onze tips, handige apps en workshops. Ga zelf aan de slag met je mentale gezondheid waar en wanneer het voor jou uitkomt.

Gezonder eten

Laat je inspireren door leuke challenges en lekkere recepten. We geven je ook tips om gezond eten betaalbaar te houden. Want gezonder eten hoeft niet duur te zijn.

Beter bewegen

Sporten of bewegen is soms lastig in te plannen in de alledaagse hectiek. Dat snappen we. Daarom geven we je graag tips en inspiratie. Want jou helpen beter te bewegen, dat staat bij ons voorop.

Keuzehulp

Hulp nodig bij het kiezen van de beste service voor jou?

Wij helpen je. In 3 eenvoudige stappen.

Vind betrouwbare informatie via Thuisarts.nl

Een online zoektocht naar jouw gezondheidsvraag is niet nodig. Via Thuisarts vind je betrouwbare, onafhankelijke informatie. Geschreven door huisartsen en medisch specialisten, in makkelijke taal. 

Zoek nu op vgz.nl/thuisarts

Laat je inspireren

Beweeg de blokken van rechts naar links

De online programma's van Therapieland

Heb je last van stress of somberheid? Slaap je slecht? Met de online programma's van Therapieland kan je zelf aan de slag. Waar en wanneer je wilt! Kies zelf een programma. Van Stressles en Piekeren tot Lekker slapen en Planning en structuur.

Beweeg met Olga Commandeur

Oefeningen, workshop en video's 

Om stevig te staan en minder snel te vallen heb je spierkracht nodig. Olga helpt je bewegen en het risico om te vallen kleiner te maken. Met oefeningen, een online workshop en video’s met inspiratie en beweegtips.


Tags Bewegen

Speciaal voor collectief verzekerden

Mentaal fit gesprek

Online coach

Therapieland en Inluzio

Met het Mentaal fit gesprek krijg je persoonlijke tips van een deskundige. Extra handig: het gesprek is online. Je belt dus gewoon vertrouwd vanuit huis, of een andere plek waar jij je fijn voelt. En het scheelt je ook nog eens reistijd.


Tags Mentaal Leefstijl

Wat is mindfulness?

Informatie

Een drukke baan, sporten, familie, vrienden.. Hoe ga je om met die volle agenda? En wanneer kan je tot rust komen en even ontspannen? Best lastig. Daarom vertellen we je graag meer over mindfulness. helpt!


Tags Mentaal

VGZ blijft de zorg vernieuwen, voor iedereen. Dus ook voor jou.

De zorg vernieuwen, het is belangrijker dan ooit. Zodat iedereen die nu (te) lang moet wachten, sneller geholpen kan worden. En onze kinderen en kleinkinderen zeker zijn van goede en betaalbare zorg. Dat is waar we ons bij Coöperatie VGZ voor inzetten. Samen met zorgverleners. Elke dag weer. En dat doen we zonder winstoogmerk. Dat betekent dat het niet ons doel is om winst te maken. We richten ons helemaal op wat het meest belangrijk is: de gezondheid en zorg van onze leden.

Zo verbetert VGZ de zorg

En natuurlijk zijn er grote uitdagingen. Maar er is ook veel mogelijk! Als Coöperatie VGZ zoeken we altijd naar mogelijkheden om de zorg te verbeteren. Zo worden veel van onze leden steeds vaker sneller en beter geholpen met digitale zorg. En vinden inmiddels meer dan 2 miljoen leden hun weg naar passende zorg en gezondheid door onze VGZ app te gebruiken. Voor wie dat wil blijft persoonlijk contact uiteraard mogelijk. Zo gaat vernieuwing bij VGZ hand-in-hand met menselijkheid.

šŸ’” IdeeĆ«nbus

Wat helpt jou om gezonder te leven?

Op Gezond Leven bieden we tips, apps en inspiratie om jou te helpen gezonder te leven. Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Of heb je een tip voor ons? Laat het weten via onderstaand formulier.

Vermeld hier alsjeblieft geen persoonlijke informatie en/of bijzondere persoonsgegevens (namen, medische gegevens, etc.)

Velden met een * zijn verplicht