Aan de slag

VGZ Mindfulness Coach

Minder stress en meer leven in het moment. VGZ mindfulness Coach is dé gratis mindfulness app voor heel Nederland.

Mijn Leefstijlcoach

Nieuw!
Smakelijke inspiratie en leuke uitdagingen van VGZ in de Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn.

VGZ Soepel en Sterk Coach

Bewegen maakt je soepel en sterk. En voorkomt klachten. De VGZ Soepel en Sterk Coach helpt je om beter te bewegen.

Waar wil jij aan werken?

Lekker in je vel

Meer ontspanning en minder stress? Bekijk onze tips, handige apps en workshops. Ga zelf aan de slag met je mentale gezondheid waar en wanneer het voor jou uitkomt.

Gezonder eten

Laat je inspireren door leuke challenges en lekkere recepten. We geven je ook tips om gezond eten betaalbaar te houden. Want gezonder eten hoeft niet duur te zijn.

Beter bewegen

Sporten of bewegen is soms lastig in te plannen in de alledaagse hectiek. Dat snappen we. Daarom geven we je graag tips en inspiratie. Want jou helpen beter te bewegen, dat staat bij ons voorop.

Keuzehulp

Hulp nodig bij het kiezen van de beste service voor jou?

Wij helpen je. In 3 eenvoudige stappen.

Vind betrouwbare informatie via Thuisarts.nl

Een online zoektocht naar jouw gezondheidsvraag is niet nodig. Via Thuisarts vind je betrouwbare, onafhankelijke informatie. Geschreven door huisartsen en medisch specialisten, in makkelijke taal. 

Zoek nu op vgz.nl/thuisarts

Laat je inspireren

Beweeg de verzekeringen van rechts naar links

De online programma's van Therapieland

Serieus aan de slag? Kijk dan bij de programma's van Therapieland! Over stress, slapen, piekeren, somberheid, alcohol, roken en meer. 

Omgaan met geldstress

Webinar | Eef van Opdorp en Simone das Dores

Maak je je wel eens zorgen over geld? Kun jij daarom wel wat tips en hulp gebruiken? Bekijk dan de webinar Omgaan met geldstress en ga aan de slag met de tips van budgetcoach Eef van Opdorp. 


Tags Mentaal 

Wat is mindfulness

Artikel | 6 minuten leestijd

Mindfulness zweverig? Helemaal niet! Door mindfulness leer je juist om met beide benen op de grond te staan. Lees hier alles over mindfulness.


Tags Mentaal Mindfulness

Jou helpen gezonder te leven. Dat staat bij ons voorop

Gezonder leven. Superbelangrijk. En soms best lastig. Dat snappen we bij VGZ. We zijn een coöperatie en hebben geen doel om winst te maken. Wel zijn we er om gezonder leven net iets makkelijker te maken. Voor jou en voor heel Nederland. Zo helpen we je grip te krijgen op je gezondheid. Met de handigste tips voor een gezonder leven. We bieden tientallen apps en workshops om zelf aan de slag te gaan. We werken met zorgverleners aan vooruitstrevende manieren om de zorg te vernieuwen. Zo dragen we met elkaar bij aan onze beweging voor een gezonder Nederland en houden we de zorg goed, betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.