Gezond leven

Aan de slag met u fitter en beter voelen 

Wilt u aan de slag met uw gezondheid? Dat is bij VGZ erg leuk, want hier krijgt u veel extra’s. Zoals handige apps, producten en goede online zelfhulp. Die maken het makkelijk en leuk om fitter, opgewekter of meer ontspannen te zijn. Kies wat bij u past en ga direct aan de slag. Het maakt niet uit of u wel of niet bij ons verzekerd bent.

Kies een thema

Aan de slag met gratis services

Wilt u beter slapen, minder piekeren, meer ontspannen, minder stress of lekkerder in uw vel zitten? Deze services helpen u daarbij. En via VGZ zijn ze gratis!

Aan de slag met handige apps

Kijkt u in de App of Play Store, dan vindt u een keur aan apps die kunnen helpen bij beter slapen, ontspannen, bewegen en eten. Wij selecteren de beste apps die u kunnen helpen uw gezondheid te verbeteren. Allemaal gratis en met goede recensies. 

Voordelen
  • Snel inzicht in uw eigen gezondheid
  • Praktische tips om gezonder te leven
  • Online beschikbaar
  • Gratis te gebruiken
  • Altijd anoniem
Wilt u meedoen?
Sommige programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, heeft u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever. Heeft u al een mirro-account? Log dan direct in.
Bent u werkgever?
Bekijk dan onze pagina voor werkgevers over Gezond Leven. Hier ziet u hoe u uw medewerkers kunt helpen gezonder te leven.
Op deze website bevelen wij hyperlinks aan naar websites van derden die producten of diensten leveren op het gebied van (online) gezondheidszorg. Het gebruik van de producten of diensten van derden is volledig voor eigen risico. VGZ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord