Gezond Leven

Gezond Leven

Gezond leven kan best lastig zijn. Bij VGZ snappen we dat. Daarom staan wij voor je klaar. Door je elke dag te helpen met gezondheid en met zorg. Van leefstijlprogramma’s die gezond leven makkelijker maken tot de nieuwste manieren om behandeld te worden. Slimme oplossingen waarmee niet alleen jij, maar heel Nederland, vooruit kan.

  • Praktische hulp om gezonder te leven
  • Online en op ieder moment aan de slag
    • Ontwikkeld door specialistische partners
    • Gratis via VGZ

Kies en start

Fysiek

Wilt u uw concentratie verbeteren, beter slapen of werken aan een pijnvrije rug? Maak gebruik van onze extra's.

Mentaal

Wilt u meer ontspanning en balans? En minder stress of sombere gevoelens? Maak gebruik van onze extra's.

Leefstijl

Wilt u vaker de juiste voeding kiezen of meer bewegen en ontspannen? Maak gebruik van onze extra's.


Mantelzorger? U verdient onze hulp

U heeft een liefdevolle taak die mooi én zwaar kan zijn. In onze samenleving vragen we veel van mantelzorgers. U bent simpelweg onmisbaar. Daarom is er onze hulp, handig ingedeeld in categorieën:

  • Hoe regel ik zorg?
  • Hoe vraag ik hulp? 
  • Hoe zorg ik voor (tijd voor) mezelf?
VGZ Mantelzorg

Goed voor u. Goed voor Nederland.

Gezond leven. Dat doet u natuurlijk voor uzelf. Door goed voor uzelf te zorgen kunt u sommige ziektes buiten de deur houden. Ook voelt u zich beter en fitter. Dat is natuurlijk goed voor u. En goed voor de mensen om u heen. Want als u goed in uw vel zit, profiteren uw gezin, familie, vrienden en collega’s mee. En als we met z’n allen een beetje gezonder leven, dan zorgen we samen dat Nederland gezonder wordt. Dat zorgt voor minder druk op bijvoorbeeld onze huisartsen en ziekenhuizen. Een echte win-winsituatie. Zo ver hoeft u niet door te denken hoor, maar wij doen het wel.
We werken met partners
Op dit platform bevelen wij services van derden aan die producten of diensten leveren op het gebied van gezondheidszorg. VGZ aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.