Stressles

Online programma van Therapieland

Heb je last van stress? In het programma StressLes geven we je tips om stress op tijd te herkennen. Zo voorkom je dat je stressklachten erger worden. En wist je dat slaap, voeding en beweging invloed kunnen hebben op stress? Met StressLes leer je er meer over!

3 redenen om het programma te volgen:

 • Helpt je stress te herkennen
 • Je krijgt handige tips om stress te verminderen
 • Je leert om op tijd om hulp te vragen

 3.812 anderen gingen je voor

Zo werkt het

 1. Meld je aan bij Therapieland

  Wil je direct starten? Maak gemakkelijk een account aan bij Therapieland om te kunnen starten met het programma Stressles.

 2. Start met het online programma Stressles

   Duurt ongeveer 2 tot 9 weken

  Dit programma is speciaal gemaakt voor als je last hebt van lichte of zwaardere stressklachten. Het programma werkt juist ook goed om ergere klachten te voorkomen, omdat je signalen van stress leert herkennen.

  • Het programma StressLes bestaat uit 5 lessen. De kennismaking van StressLes is altijd gratis. Daarna kies je nog één les om gratis volgen. Zo kun je ontdekken of het programma bij je past. Hierna volgt de stap om te betalen.
  • Wil je doorgaan? Kies je eigen videobegeleider, die jou door het programma begeleidt
  • Je bepaalt je eigen tempo. De meeste mensen ronden het programma af binnen 2 tot 9 weken
 3. De betaalstap

  Het programma bestaat uit 5 lessen. De introductie én 1 les naar keuze zijn gratis. Daarna volgt de betaalstap. Het bedrag voor het hele programma is 15,95. Je betaalt gemakkelijk en veilig via iDEAL. Vervolgens ontvang je de factuur in je mailbox.

De voordelen van het programma: StressLes

74%

van de gebruikers geeft aan minder klachten te hebben

7,5

is de gemiddelde waardering van het programma door gebruikers

3.812

andere tevreden gebruikers
gingen je voor

Bron: Therapieland

Veelgestelde vragen over Therapieland

 • Stel jouw vraag dan aan Therapieland. Dat kan op 3 manieren:
  1. Ben je ingelogd bij Therapieland? Gebruik dan de knop ‘Oplossingen en Contact’.
  2. Je kunt ook mailen naar: info@therapieland.nl.
  3. Of bellen: 020-7712848, van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur.
 • Je kunt de kosten niet declareren als je een aanvullende verzekering hebt bij VGZ. Wel krijg je als VGZ-verzekerde 70% korting. Je betaalt 15,95 euro voor een programma. In plaats 49,95 euro.
 • Therapieland wil weten of je verzekerd bent bij VGZ. Want dan kun je een programma volgen. Ook heeft Therapieland jouw verzekeringsgegevens nodig voor de rekening van een programma. Jouw gegevens over het gebruik van een programma gaan niet naar VGZ.
 • Ja, dat kan! Ook als je geen aanvullende verzekering hebt of als jouw preventiebudget op is. Elke VGZ-verzekerden ontvangt 70% korting op elk programma vanuit de basisverzekering. In plaats van 49,95 betaal je nog maar 15,95. Deze kosten kun je zonder aanvullende verzekering niet declareren.

  • De eerste les van elk programma is voor alle VGZ-verzekerden altijd gratis. Zo kun je eerst ontdekken of het programma bij je past

   

 • Niets. Jouw gegevens blijven bij Therapieland. Deze gegevens gaan niet naar VGZ. Wat je doet in de programma’s blijft anoniem.
 • Nee. Je betaalt 1 keer voor een programma. Je zit verder nergens aan vast. Je houdt onbeperkt toegang tot het programma dat je doet.
Twijfel je? Bespreek met je huisarts of dit zelfhulp-programma past bij jouw situatie.

Ook interessant voor jou:

Thuisarts: stress

Tips en informatie

Bij stress helpt het om eerst te zorgen voor genoeg ontspanning. Bewegen, gezond eten en voldoende slaap is ook belangrijk. Lees hier alle adviezen van Thuisarts.nl.

 • Met belangrijke tips om direct zelf te proberen

Tags Lezen

VGZ Mindfulness Coach

77 oefeningen | App Store & Google Play

In onze VGZ Mindfulness Coach app vind je oefeningen om mindful te wandelen, zitten en hardlopen. Voor beginners én gevorderden.


Tags Mentaal Mindfulness

Webinar Minder stress

Speciaal voor zorgmedewerkers

Webinar

Heb je een gejaagd gevoel? En vind je weinig rust? Volg de webinar ‘Het succes van minder stress’. Leer hoe je stress in lichaam en hoofd vermindert. En hoe je het jezelf makkelijker maakt, zelfs als de druk hoog is.


Tags Mentaal Mindfulness

Alle programma's van Therapieland

Bekijk het volledige aanbod

Met de online zelfzorgprogramma’s van Therapieland werk je in je eigen tempo en tijd aan onderwerpen waar jij behoefte aan hebt.

Meld je nu aan en doorloop de eerste les van je programma gratis.

Direct aanmelden op Therapieland.nl

Bekijk het volledige aanbod