Adres wijzigen

Gaat u verhuizen of bent u net verhuisd? Geef uw adreswijziging altijd door aan uw gemeente. Wij ontvangen de wijziging van uw adres dan automatisch. U hoeft hiervoor dus niets te doen. 

Verhuizen naar het buitenland

Als u verhuist naar het buitenland gelden er speciale regels voor uw zorgverzekering. Kijk voor meer informatie op onze pagina Wonen, werken of studeren in het buitenland.

Nieuwe adres binnen 7 werkdagen te zien in Mijn VGZ

Wij krijgen uw nieuwe adres van uw gemeente en passen uw gegevens direct aan. Dat is wel zo makkelijk. Binnen 7 werkdagen kunt u via Mijn VGZ zien of uw nieuwe adres juist is doorgevoerd.

Vind eenvoudig een nieuwe tandarts of huisarts

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts of huisarts? Vul in de Zorgzoeker uw nieuwe adres in en vind tandartsen en huisartsen bij u in de buurt.

Liever persoonlijk advies?

Onze zorgadviseurs helpen u graag bij het vinden van een nieuwe tandarts of huisarts. Bel 088 - 131 16 11. U kunt ons bereiken op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord