Adres wijzigen

Gaat u verhuizen of bent u net verhuisd? Geef uw adreswijziging altijd door aan uw gemeente. Wij ontvangen de wijziging van uw adres dan automatisch. U hoeft hiervoor dus niets te doen. 

Nieuwe adres binnen 7 werkdagen te zien in Mijn VGZ

Wij krijgen uw nieuwe adres van uw gemeente en passen uw gegevens direct aan. Dat is wel zo makkelijk. Binnen 7 werkdagen kunt u via Mijn VGZ zien of uw nieuwe adres juist is doorgevoerd.

Vind eenvoudig een nieuwe tandarts of huisarts

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts of huisarts? Vul in de Zorgzoeker uw nieuwe adres in en vind tandartsen en huisartsen bij u in de buurt.

Liever persoonlijk advies?

Onze zorgadviseurs helpen u graag bij het vinden van een nieuwe tandarts of huisarts. Bel 088 - 131 16 11

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik mijn adreswijziging doorgeven?
  Geef uw verhuizing door aan de gemeente waar u gaat wonen. De gemeente past uw adres aan in de Basisregistratie personen (BRP). U hoeft de adreswijziging niet aan ons door te geven. Wij krijgen uw nieuwe adres van uw gemeente.

  Let op: geef uw verhuizing binnen 5 dagen aan uw gemeente door.
 • Kan ik tussentijds mijn zorgverzekering wijzigen?
  Geldt een van onderstaande situaties voor u? Dan kunt u soms tussentijds uw zorgverzekering wijzigen.
  • U gaat scheiden
  • U gaat wonen, werken of studeren in het buitenland
  • Uw werksituatie verandert
  • VGZ wijzigt de verzekeringsvoorwaarden in uw nadeel
  Bel in deze situaties voor een gratis verzekeringscheck: 088 - 131 16 51. Wij denken graag met u mee. En helpen u met het vinden van een pakket dat het best bij uw situatie past.
 • Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe gegevens zijn verwerkt in Mijn VGZ?
  Uw zorgverzekering is gekoppeld aan de Gemeentelijke Basis Administratie (GBA) via uw burgerservicenummer (BSN). Heeft u een nieuw adres doorgegeven aan uw gemeente? Dan worden wij automatisch op de hoogte gebracht. Wij verwerken uw adreswijziging gemiddeld binnen 7 werkdagen.
 • Ik ga naar het buitenland verhuizen. Verandert en dan iets in mijn zorgverzekering?
  Als u verhuist naar het buitenland gelden er speciale regels voor uw zorgverzekering. Kijk voor meer informatie op onze pagina Wonen, werken of studeren in het buitenland.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord