Zwanger en de zorgverzekering

Zwanger - alle vergoedingen uit uw zorgverzekering


Lees op deze pagina wat uw zorgverzekering voor u kan betekenen rondom uw zwangerschap, kraamzorg of zwangerschapswens. We helpen u graag zo goed mogelijk. Wat is uw situatie?Ik ben zwanger

Gefeliciteerd! Moet ik mijn zwangerschap doorgeven aan VGZ? Nee, dat hoeft niet. Het is wel belangrijk dat u op tijd kraamzorg aanvraagt.

Bekijk de vergoeding voor bevalling

Wilt u in het ziekenhuis bevallen, en kiest u daar zelf voor? Dan krijgt u niet alle kosten vergoed. Hiervoor kunt u wel een aanvullende verzekering nemen.


Bekijk de vergoeding voor de verloskundige en cursussen

Voor de meeste zorg van de verloskundige hoeft u niets te betalen, ook geen eigen risico.


Bekijk de vergoeding voor kraamzorg

Voor kraamzorg betaalt u een eigen bijdrage. Met sommige aanvullende verzekeringen krijgt u deze eigen bijdrage vergoed.Ik ben bevallen

Vergoedingen rondom borstvoeding

Is er ondersteuning nodig bij de borstvoeding? Vanuit sommige aanvullende verzekeringen hebben we een vergoeding voor u.

Vergoedingen voor een cursus herstellen na de bevalling

Met enkele aanvullende verzekeringen krijgt u een vergoeding voor zwangerschapscursussen. Er is ook een cursus voor Snel Herstel na de bevalling.

Meld uw kindje op tijd aan

Heeft u net een kindje gekregen? Gefeliciteerd! Geef dit zo snel mogelijk na de geboorte (binnen 4 maanden) aan ons door. Ik wil zwanger worden

Vergoeding voor IVF en andere vruchtbaarheidsbehandelingen

Vanuit de basisverzekering krijgt u een vergoeding voor 3 IVF-pogingen en andere vruchtbaarheidsbehandelingen.Welke zorgverzekering past het beste bij mij?

Bent u op zoek naar een passende zorgverzekering omdat u zwanger bent of wilt worden? We helpen u graag!

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord