Buitenland

Wintersport, een actieve vakantie of lekker naar de zon. Ook in het buitenland kun je soms zorg nodig hebben. Wij helpen je graag om de juiste zaken te regelen.

Zorg nodig in het buitenland? Bel de VGZ Alarmcentrale

Ben je in het buitenland en heb je zorg nodig die niet kan wachten tot je weer thuis bent? Bel dan direct met de VGZ Alarmcentrale: +31 40 297 55 50. Onze medewerkers staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor je klaar. Ook als je twijfelt of vragen hebt over vergoedingen tijdens jouw reis is het verstandig om contact met ons op te nemen. Zo voorkom je verrassingen achteraf.

Vergoeding reisvaccinaties

Je kunt voor je reisvaccinaties bij verschillende zorgverleners terecht. Deze zorgverleners adviseren en vaccineren je. Dit kan zelfs bij je thuis, als je dat wilt.

Thuisarts.nl mee naar
het buitenland

Een zonnesteek of insectenbeet? Niet fijn. Hoe handig is het dat je de adviezen van Thuisarts.nl gemakkelijk op te zoeken in het buitenland? Je vindt Thuisarts.nl nu op onze website en in onze VGZ app.

Met onze zorgverzekering ben je verzekerd van goede zorg in Nederland. Maar in het buitenland worden niet altijd alle kosten vergoed. Een doorlopende reisverzekering kan daarom handig zijn. Bijvoorbeeld van onze partner Univé. Vanaf € 3,82 per maand met vergoedingen voor:

  • Hulp & Vervoer
  • Bagage & geld tot €2.500 p.p.
  • Medische kosten
  • Ongevallendekking
  • Werelddekking