Buitenland

Wintersport, een actieve vakantie of lekker naar de zon. Ook in het buitenland kun je soms zorg nodig hebben. Wij helpen je graag om de juiste zaken te regelen.

Zorg nodig in het buitenland? Bel de VGZ Alarmcentrale

Ben je in het buitenland en heb je zorg nodig die niet kan wachten tot je weer thuis bent? Bel dan direct met de VGZ Alarmcentrale: +31 40 297 55 50. Onze medewerkers staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor je klaar. Ook als je twijfelt of vragen hebt over vergoedingen tijdens jouw reis is het verstandig om contact met ons op te nemen. Zo voorkom je verrassingen achteraf. 

Raadpleeg Thuisarts.nl

Het kan zijn dat je je niet lekker voelt op vakantie, maar dat de klachten niet spoedeisend zijn. Raadpleeg dan Thuisarts.nl.

Vergoedingen en belangrijke documenten


Zorgeloos op vakantie

Bekijk even onze checklist. Ook kun je voor je reisvaccinaties bij verschillende zorgverleners terecht. Deze zorgverleners adviseren en vaccineren je.

Doorlopende reisverzekering

Met onze zorgverzekering ben je verzekerd van goede zorg in Nederland. Maar in het buitenland worden niet altijd alle kosten vergoed. Een doorlopende reisverzekering kan daarom handig zijn. Bijvoorbeeld van onze partner Univé. Vanaf € 5,06 per maand met vergoedingen voor:

  • Hulp en vervoer
  • Bagage en geld tot € 2.500 per persoon
  • Medische kosten
  • Ongevallendekking
  • Werelddekking