Goed in je vel met Mijn Leefstijlcoach 


Lekker in je vel zitten. Dat staat bij ons voorop. Dus helpen we je samen met Albert Heijn graag met beter ontspannen en slapen. In de Mijn Leefstijlcoach app ga je aan de slag met leuke uitdagingen voor meer rust in je hoofd.

Meer hulp nodig? Dan bieden we het programma Brain.fm om beter te ontspannen, slapen en concentreren. Ook kun je hieronder de webinar 'Een betere slaapkwaliteit in elke levensfase' terugkijken en lees je meer over de VGZ Mindfulness Coach app.

Beter ontspannen, slapen en concentreren met Brain.fm

Vind je het lastig om te ontspannen? Of wil je beter slapen? Met de muziek van Brain.fm kom je in jouw gewenste mentale toestand. De muziek in de app is speciaal ontwikkeld door wetenschappers en componisten. Al meer dan 150.000 mensen maken gebruik van de app. Meld je bij ons aan en gebruik Brain.fm een jaar lang gratis. Ook als je niet bij VGZ verzekerd bent.  

 

  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Compleet aanbod van oefeningen
  • Binnen 15 minuten resultaat

Leuke uitdagingen in Mijn Leefstijlcoach

De gratis Mijn Leefstijlcoach app helpt je op een leuke en makkelijke manier gezonder te leven. Bijvoorbeeld door beter te ontspannen en te slapen. Wist jij dat je meer dan 70 veranderprogramma’s (challenges) in de app kan volgen? Een expert coacht jou hierin stap voor stap met motiverende video’s, leuke oefeningen en slimme tips.

Kies je eigen challenge, bijvoorbeeld: Meditatie 10 minuten lang zen, Yoga voor ontspanning en Reset je slaap. En ga aan de slag! Je vindt in de app ook twee challenges die we samen met Albert Heijn hebben ontwikkeld:

  • Beter slapen in ploegendienst: werk jij in ploegendienst en wil je een betere nachtrust? Je leert in een week tijd hoe jij frisser uit (en in!) je bed stapt.
  • Bijtanken tegen een burn-out: psycholoog Hanan Haddouch leert je wat het belangrijkste is om een burn-out in de toekomst te voorkomen.
Mijn Leefstijlcoach app download nu

Bekijk webinar over beter slapen

Lekker slapen is belangrijk. Maar het gaat niet altijd vanzelf. Je hele leven beter slapen? Bekijk onze webinar met slaapwetenschappers dr. Winni Hofman en dr. Merijn van de Laar en huisarts Tamara de Weijer. Je leert alles over goed slapen voor bijvoorbeeld pubers, senioren en ouders van kleine kinderen, en ook over nachtrust en stress.

Download hier ook de handige slaaptips uit de webinar.

Minder stress en meer leven in het moment

VGZ Mindfulness Coach is dé gratis mindfulness app voor heel Nederland

  • Een gratis app voor iedereen
  • Meer dan 100 oefeningen en 7 programma’s
  • Voor beginners en gevorderden
  • Nieuw! 2 programma's speciaal voor VGZ-verzekerden

Ook aan de slag met beter eten en bewegen?

Beter eten met Mijn Leefstijlcoach

Gezond en lekker eten? Ontdek hoe je smakelijke voedzame maaltijden bereidt met Mijn Leefstijlcoach. Speciale voedingswensen? Bekijk dan onze webinar.
Bewegen

Beter bewegen met Mijn Leefstijlcoach

Ook fit worden of blijven? Lees hoe je beter beweegt met Mijn Leefstijlcoach. Bekijk ook onze andere programma's voor extra ondersteuning bij beweging.

VGZ en Albert Heijn samen voor een gezonder Nederland

Gezonder leven. Superbelangrijk. En soms best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Daarom zetten we ons in om Nederland gezonder te maken. En werken we samen met Albert Heijn. Zoals met de Mijn Leefstijlcoach app, die voor iedereen gratis te gebruiken is. Hiermee kun je zelf aan de slag om gezonder te eten, meer te bewegen en beter te ontspannen. Want jou helpen gezonder te leven, dat staat bij ons voorop.