Goed in je vel met Mijn Leefstijlcoach 


Lekker in je vel zitten. Dat staat bij ons voorop. Dus helpen we je samen met Albert Heijn graag met beter ontspannen en slapen. In de Mijn Leefstijlcoach app ga je aan de slag met leuke uitdagingen voor meer rust in je hoofd.

Zelf aan de slag

Een gezonde leefstijl is belangrijk. Maar het gaat niet altijd vanzelf. Heb je mentaal wat extra hulp nodig? VGZ helpt je met tot rust komen en veerkrachtiger door het leven gaan. We zijn er voor heel Nederland, dus ook als je niet bij VGZ verzekerd bent.


Mindfulness: ontspannen richting je doel

Misschien sta je er helemaal niet bij stil dat je gezonder zou kunnen leven. Ongezond gedrag gaat vaak op de automatische piloot. Ongemerkt laat je je stress weer hoog oplopen. Of zeg je weer ‘ja’ terwijl je eigenlijk al zo moe bent.

Met mindfulness merk jij bewust hoe het nu met je gaat. Zo weet je hoe en waarom je kunt kiezen voor gezonder gedrag. Dit helpt bijvoorbeeld ook als je een challenge volgt in de Mijn Leefstijlcoach app. 

Download daarom de gratis VGZ Mindfulness Coach app. En mooi meegenomen: van de oefeningen zelf raak je direct ontspannen.Leuke uitdagingen in Mijn Leefstijlcoach

De gratis Mijn Leefstijlcoach app helpt je op een leuke en makkelijke manier gezonder te leven. Bijvoorbeeld door beter te ontspannen en te slapen. Wist jij dat je meer dan 70 veranderprogramma’s (challenges) in de app kan volgen? Een expert coacht jou hierin stap voor stap met motiverende video’s, leuke oefeningen en slimme tips.

Kies je eigen challenge, bijvoorbeeld: Meditatie 10 minuten lang zen, Yoga voor ontspanning en Reset je slaap. En ga aan de slag! Je vindt in de app ook twee challenges die we samen met Albert Heijn hebben ontwikkeld:

  • Beter slapen in ploegendienst: werk jij in ploegendienst en wil je een betere nachtrust? Je leert in een week tijd hoe jij frisser uit (en in!) je bed stapt.
  • Bijtanken tegen een burn-out: psycholoog Hanan Haddouch leert je wat het belangrijkste is om een burn-out in de toekomst te voorkomen.
Mijn Leefstijlcoach app download nu

Ook aan de slag met beter eten en bewegen?

Beter eten met Mijn Leefstijlcoach

Gezond en lekker eten? Naast makkelijke recepten vol goede voedingsstoffen, geven experts van Mijn Leefstijlcoach de beste tips. Speciale voedingswensen? Bekijk dan ons webinar.
Bewegen

Beter bewegen met Mijn Leefstijlcoach

Ook fit worden of blijven? Lees hoe je beter beweegt met Mijn Leefstijlcoach. Bekijk ook onze andere programma's voor extra ondersteuning bij beweging.

VGZ en Albert Heijn samen voor een gezonder Nederland

Gezonder leven. Superbelangrijk. En soms best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Daarom zetten we ons in om Nederland gezonder te maken. En werken we samen met Albert Heijn. Zoals met de Mijn Leefstijlcoach app, die voor iedereen gratis te gebruiken is. Hiermee kun je zelf aan de slag om gezonder te eten, meer te bewegen, beter te slapen en vaker te ontspannen. Want jou helpen gezonder te leven, dat staat bij ons voorop.