Keuzehulp: voedingstips voor jouw operatie

Waar moet je op letten bij het eten voor je operatie? Welke voeding is belangrijk? En moet je meer of juist minder eten? Doe onze keuzehulp. Op basis van jouw ingreep ontvang je voedingstips passend bij jouw situatie. Ook geven we je tips voor beweging en ontspanning.

Direct aan de slag

Ik wil tips en oplossingen

Wil je actief aan de slag gaan om klaar te zijn voor de operatie? Zodat je sneller herstelt van je ingreep? Wij geven jou 5 handige tips die jou helpen je goed voor te bereiden. Ook bieden we oplossingen om je te helpen om beter te eten, te bewegen en te ontspannen.

Ik wil hulp bij goed eten passend bij mijn situatie

Voeding is belangrijk voor een goed herstel. Daarom werken we samen met de online diëtisten van The Right Meal. Zij helpen jou met:

  • Voedingscheck met praktische tips
  • Uitgebreid voedingsadvies met voedingsplan, begeleiding én een gratis app met persoonlijke recepten

Ik wil weten wat ik moet regelen

Er komt veel kijken bij een operatie. Je wil geen gedoe, en alle praktische zaken rondom jouw operatie goed regelen. Daarom helpen we jou graag met alle informatie die jij nodig hebt om je goed voor te bereiden op jouw ingreep. Zo voorkom je vervelende verrassingen.

Meer hulp nodig? Vind een zorgverlener en vergoedingen


Ik wil de juiste zorg
Ben je op zoek naar een zorgverlener in de buurt, bijvoorbeeld een diëtist? Gebruik de Zorgzoeker. Vul hier in welke zorg je zoekt (bijvoorbeeld: diëtist). Je vindt dan diëtisten in je buurt waar wij afspraken mee hebben. 
Ik wil vergoedingen inzien
Op zoek naar een vergoeding, bijvoorbeeld voor voedingsadvies of voor een gewichtsconsulent. Zoek hier je vergoeding op (bijvoorbeeld: voedingsadvies) en bekijk wat je vergoed krijgt uit je verzekering tegen welke voorwaarden.

Samen voor een gezonder Nederland

Gezonder leven. Superbelangrijk. En soms best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Daarom zetten we ons in om Nederland gezonder te maken. En werken we samen met The Right Meal.

We helpen jou om goed voorbereid de operatie in te gaan, zodat jij deze goed doorkomt en zodat jij sneller herstelt van de ingreep. Dat doen we door jou goede informatie, tips en oplossingen te bieden om gezonder te eten, meer te bewegen en beter te ontspannen. Want jou helpen gezonder te leven, dat staat bij ons voorop.