Beter bewegen met Mijn Leefstijlcoach


Samen met Albert Heijn helpen we jou lichamelijk fit te worden en te blijven. Want jou helpen met gezonder leven, dat staat bij ons voorop. En dus kun je nu ook aan de slag met leuke uitdagingen in de Mijn Leefstijlcoach app.

Ook bieden we je extra hulp, bijvoorbeeld met het online programma AudioFysio. Ook als je niet bij ons verzekerd bent. 

Een pijnvrije rug, nek en schouders met AudioFysio

Wil je meer hulp om klachten over rug, nek en schouders te verminderen? Probeer dan het online oefenprogramma AudioFysio. Ook als je niet bij VGZ verzekerd bent.

Vrouw die rugoefeningen doet
Een pijnvrije rug
Heb je pijn aan je onderrug? Ga aan de slag met AudioFysio. Binnen 7 weken verbeter jij je houding en beweging. Gewoon, vanuit huis. Je weet welke oefeningen helpen bij je rugklachten, en je voorkomt dat deze klachten terugkeren.
Vrouw last van been
Een pijnvrije nek en schouders
Heb je last van je nek en schouders? Meld je aan voor AudioFysio. Binnen 3 weken werk jij aan je houding en beweging. Je weet welke oefeningen het beste helpen tegen nek- en schouderklachten, en je voorkomt terugkerende klachten.

Meer en veilig bewegen met Mijn Leefstijlcoach

De gratis Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn helpt je op een leuke en makkelijke manier gezonder te leven. Bijvoorbeeld door meer en beter te bewegen. Wist jij dat je meer dan 70 veranderprogramma’s (challenges) kan volgen in de app? Een expert coacht jou stap voor stap hierin met motiverende video’s, leuke oefeningen en slimme tips.

Kies je eigen uitdaging, bijvoorbeeld: Micro-wandelingen van 5 minuten, Mini full body work-out voor beginners of Hardlopen. En ga aan de slag! Je vindt ook challenges in de app die wij zelf speciaal met Albert Heijn hebben ontwikkeld.

Mijn Leefstijlcoach app download nu

Ook aan de slag met beter eten en ontspannen

Wil je meer doen om gezonder te leven? Bijvoorbeeld ook beter eten of slapen? Dan helpen wij je ook hier graag bij met interessante webinars.

Beter ontspannen met Mijn Leefstijlcoach

Beter ontspannen of slapen? Leer je rust pakken met Mijn Leefstijlcoach. Ontdek ook andere rustgevende oplossingen Brain.fm en de VGZ Mindfulness Coach.

Beter eten met Mijn Leefstijlcoach

Gezond en lekker eten? Ontdek hoe je smakelijke voedzame maaltijden bereidt met Mijn Leefstijlcoach. Speciale voedingswensen? Bekijk dan onze webinar.

VGZ en Albert Heijn samen voor gezonder Nederland

Gezonder leven. Superbelangrijk. En soms best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Daarom zetten we ons in om Nederland gezonder te maken. En werken we samen met Albert Heijn. Zoals met de Mijn Leefstijlcoach app, die voor iedereen gratis te gebruiken is. Hiermee kun je zelf aan de slag om gezonder te eten, meer te bewegen en beter te ontspannen. Want jou helpen gezonder te leven, dat staat bij ons voorop.

VGZ samen voorop met AH