Beter bewegen met Mijn Leefstijlcoach


Jou helpen gezonder te leven. Dat staat bij ons voorop. Dat doen we samen met de gratis Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn. Je kunt hierin aan de slag met allerlei challenges, zodat je gezondere keuzes leert maken. Ook als het gaat om beter bewegen.

Volg je een beweegchallenge in de Mijn Leefstijlcoach app en heb je rug-, nek- of schouderklachten? Dan bieden wij je extra hulp, bijvoorbeeld met het online oefenprogramma AudioFysio. Ook als je niet bij ons verzekerd bent. 

Hardloper

Zelf aan de slag

Beter bewegen wil je natuurlijk klachtenvrij doen. Met het online programma's van VGZ helpen wij je daarbij. Ook als je niet bij ons verzekerd bent.

Nek of schouderpijn verhelpen

Online module

3 weken | fysio-oefeningen

Pijn in de nek of schouders kan allerlei oorzaken hebben. Volg dit programma voor een soepele nek en schouders.


Tags Bewegen Fysiek

Een pijnvrije rug

Online module

7 weken | fysio-oefeningen

Wil je rugpijn voorkomen of rugklachten verminderen? Je kan nu online en zelfstandig werken aan een gezonde rug.


Tags Bewegen Fysiek

Meer en veilig bewegen met Mijn Leefstijlcoach

De gratis Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn helpt je op een leuke en makkelijke manier gezonder te leven. Bijvoorbeeld door meer en beter te bewegen. Wist jij dat je meer dan 75 veranderprogramma’s (challenges) kan volgen in de app? Een expert coacht jou stap voor stap hierin met motiverende video’s, leuke oefeningen en slimme tips.

Kies je eigen uitdaging, bijvoorbeeld: Micro-wandelingen van 5 minuten, Mini full body work-out voor beginners of Hardlopen. En ga aan de slag! Je vindt ook challenges in de app die wij zelf speciaal met Albert Heijn hebben ontwikkeld.

Mijn Leefstijlcoach app download nu

Ook aan de slag met beter eten en ontspannen

Afvallen, fitter worden, meer energie, gezond ouder worden: wat jouw gezonde doel ook is, wij helpen je vooruit. Naast meer bewegen, is het belangrijk om naar je héle leefstijl te kijken. Ook anders eten, beter slapen en goed ontspannen dragen bij aan een gezonder leven. Je werkt er stap voor stap aan met vele challenges van Mijn Leefstijlcoach en de aanvullende coaching van VGZ.

Beter ontspannen met Mijn Leefstijlcoach

Beter in je vel zitten? Met Mijn Leefstijlcoach leer je wat jij kunt doen om goed te ontspannen. Bekijk ook onze andere programma's die je helpen je hoofd leeg te maken.

Beter eten met Mijn Leefstijlcoach

Gezond en lekker eten? Naast makkelijke recepten vol goede voedingsstoffen, geven experts van Mijn Leefstijlcoach de beste tips. Speciale voedingswensen? Bekijk dan ons webinar.

VGZ en Albert Heijn samen voor gezonder Nederland

Gezonder leven. Superbelangrijk. En soms best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Daarom zetten we ons in om Nederland gezonder te maken. En werken we samen met Albert Heijn. Zoals met de Mijn Leefstijlcoach app, die voor iedereen gratis te gebruiken is. Hiermee kun je zelf aan de slag om gezonder te eten, meer te bewegen, vaker te ontspannen en beter te slapen. Want jou helpen gezonder te leven, dat staat bij ons voorop.

VGZ samen voorop met AH