Zinnige zorggenoten diabetes

Steeds meer mensen maken gebruik van zinnige zorg. Initiatieven die de zorg beter en simpeler maken voor de patiënt. VGZ brengt deze mensen in contact om ervaringen te delen. En zo worden ze Zinnige zorggenoten.

Gezien bij Irma Knol en Libelle.nl

"Diabetes type 2? Door je levensstijl aan te passen kom je van je medicijnen af!"

Inge heeft al een aantal jaar diabetes type 2. “Mijn klachten werden steeds erger en ondertussen gebruikte ik steeds meer medicijnen. Tot ik in aanraking kwam met het programma ‘Keer Diabetes2 Om’. In een aantal weken heb ik mijn levensstijl compleet omgekeerd en ben ik helemaal van mijn insuline-medicijnen af!” Samen met YouTuber Irma Knol kijkt ze terug op haar deelname. Bekijk hiernaast de video over deze ontmoeting. 

Kookboek 'Eet beter met VGZ'

Een inspirerend kookboek met gezonde recepten voor iedere dag. In dit boek laat huisarts Tamara de Weijer met eenvoudige recepten uit haar praktijk zien hoe u gezonder en slanker kunt eten. De recepten zijn snel klaar en makkelijk. 

Placeholder

Ontdek wat zinnige zorg voor u kan betekenen

Bekijk meer voorbeelden van zinnige zorg

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord