Zinnige zorggenoten Keer Diabetes2 Om

Steeds meer mensen maken gebruik van zinnige zorg. Initiatieven die de zorg beter en simpeler maken voor de patiënt. VGZ brengt deze mensen in contact om ervaringen te delen. En zo worden ze Zinnige zorggenoten.

Inge en Els hebben diabetes type 2 en zijn zinnige zorggenoten

“Na drie dagen voelde ik mijn energie al terug komen, ik leef weer!”

Inge (45) en Els (58) hebben allebei diabetes type 2. Met ‘Keer Diabetes2 Om’ werkte Inge aan een gezonde leefstijl. Met succes, want ze heeft geen medicatie meer nodig! En dat is precies wat Els ook dolgraag wil.

 

Kookboek 'Eet beter met VGZ'

Een inspirerend kookboek met gezonde recepten voor iedere dag. In dit boek laat huisarts Tamara de Weijer met eenvoudige recepten uit haar praktijk zien hoe u gezonder en slanker kunt eten. De recepten zijn makkelijk en snel klaar. 

afbeelding zinnige zorggenoten luchtbrug

Astma app

Een app als logboek voor de astma van je kind en zonodig direct contact met je arts. Dat is Astmaatje. In samenwerking met Kek Mama vertellen we het verhaal van Evelien en April samen met hun moeders. Nieuwsgierig?

afbeelding zorgadviseur

Zinnig(e zorg) voor u?

Wilt u weten hoe en of u gebruik kunt maken van zinnige zorg? Neem contact op met onze zorgadviseurs. Zij helpen u graag en geven een persoonlijk en vrijblijvend advies.

afbeelding van een kind die gebruik maakt van de luchtbrug

Zinnige zorg

Steeds meer zorgverleners maken de zorg beter en simpeler. Er zijn al veel initiatieven om de zorg zinniger te maken. Ontdek wat zinnige zorg voor u kan betekenen.