Zinnige zorggenoten

Steeds meer mensen maken gebruik van zinnige zorg. Initiatieven die de zorg beter en simpeler maken voor de patiënt. VGZ brengt deze mensen in contact om ervaringen te delen. En zo worden ze Zinnige zorggenoten.
  

Mindfulness

Bente en Kelly doen graag aan mindfulness. Bente zou er graag een dagelijks ritueel van maken. Daarom laat Kelly haar zien hoe ze met de Mindfulness coach app vaste momenten in kan plannen.

Mindfulness

Isolde is enthousiast over de Mindfulness coach app: die helpt haar om meer rust te pakken in haar drukke leven. Petra is ook op zoek naar meer balans. Zij is benieuwd of de Mindfulness coach app haar hier ook bij kan helpen.

Beweegapp bij reuma

Caroline heeft artrose aan de heup. Haar fysiotherapeut tipte haar de beweegapp van Join2Move. Daarmee doet ze oefeningen op een moment dat haar uitkomt. En het werkt! Ze heeft minder pijn en kan weer op vakantie gaan.

Keer Diabetes2 Om 

Inge en Els hebben allebei diabetes type 2. Met ‘Keer Diabetes2 Om’ werkte Inge aan een gezonde leefstijl. Met succes, want ze heeft geen medicatie meer nodig! En dat is precies wat Els ook dolgraag wil!
 

Astma app

Een app als logboek voor de astma van je kind en zonodig direct contact met je arts. Dat is Astmaatje. In samenwerking met Kek Mama vertellen we het verhaal van Evelien en April samen met hun moeders. Nieuwsgierig?

Zinnig voor u?

Wilt u weten hoe en of u gebruik kunt maken van zinnige zorg? Neem contact op met onze zorgadviseurs. Zij helpen u graag en geven een persoonlijk en vrijblijvend advies.