Er zijn 3 categorieën

Beweeg de blokken hieronder van rechts naar links

Gezondheid

Slimme ideeën die bijdragen aan een goede gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Zodat gezonder leven makkelijker én leuker wordt. Voor iedereen.

Zinnige zorg

Met zinnige zorg bedoelen we betere zorg tegen lagere kosten. Ofwel, slimme ideeën die beter zijn voor de patiënt én voor de toekomst van de zorg. Zodat goede zorg ook in de toekomst betaalbaar is.

Duurzaamheid

Vernieuwingen die bijdragen aan duurzame zorg. Dit is zorg die beter is voor het milieu én zorg die ook in de toekomst betaalbaar is.

Winnaars

Samen Voorop Award 2022

Beweeg de blokken hieronder van rechts naar links

Samen voorop in gezondheid

Gezonde leefstijl in klinische GGZ

Buiten behandelingen om, doen patiënten die opgenomen zijn met een psychiatrische aandoening weinig activiteiten op een dag. Terwijl bewegen en gezonde voeding juist zo belangrijk zijn voor het herstel. GGz Centraal biedt een actieve dagindeling. Helpen met opstaan, samen eten, een wandeling maken en daarna een activiteit. Zo verbetert hun lichamelijke én psychische gezondheid en zijn zij sneller hersteld.


Samen voorop in zinnige zorg

Versnelde behandellijn GGZ

De wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) zijn vaak erg lang. Soms is een behandeling na de wachttijd toch niet passend. Yulius controleert dagelijks de wachtlijsten. En biedt sommigen cliënten een versnelde behandeling aan. Zo bieden zij direct de meest passende zorg en ontstaat er minder druk op de wachtlijst.

Samen voorop in duurzaamheid

Verspilling van medicijnen voorkomen

Om verspilling van medicijnen te voorkomen bedacht PharmaSwap een deelmarktplaats. Dit is een gratis service voor apothekers en fabrikanten voor de vraag naar medicijnen én voor het aanbieden hiervan. Zo gaan de apothekers samen het onnodig weggooien van medicijnen tegen en verduurzamen ze de markt.

Samen voorop in gezondheid en zorg

Samen Voorop Awards 2023

Samen met onze partners werken we aan een gezonder Nederland met toekomstbestendige zorg. Slimme ideeën van zorgverleners bekronen we jaarlijks met de Samen Voorop Awards.

Jou helpen met gezonder leven en zorg.

Als coöperatie zonder winstoogmerk zijn wij er om heel Nederland te helpen. Dat doen we door gezonder leven makkelijker te maken. En door samen met onze partners de zorg te blijven vernieuwen.

Zelf gebruik maken van slimme zorg?

Wil je weten of je zelf ook gebruik kunt maken van slimme zorgoplossingen? Onze zorgadviseurs helpen je graag verder. Samen kiezen we de zorgverlener die het beste bij jou past.