Een pijnvrije rug

Met hulp van VGZ en AudioFysio

Heeft u pijn in de onderrug? Ga aan de slag met uw houding en beweging. Met het online oefenprogramma van AudioFysio kunt u meteen beginnen. Gewoon thuis, op het moment dat het u uitkomt.

Online oefenprogramma bij lage rugklachten

Met dit programma van 7 weken verbetert u uw houding en beweging. 

  • U weet welke oefeningen helpen bij uw rugklachten
  • U verbetert uw houding en beweging
  • U ervaart minder of geen pijn in de onderrug
  • U voorkomt terugkerende klachten

Ook goed om te weten:

  • U volgt het programma op zelf gekozen momenten
  • Ruim 40 fysio oefeningen, audiofragmenten en voorbeeldvideo's van fysiocoach Silvie
  • Bent u via uw werk verzekerd bij VGZ? Of werkt u bij een organisatie die de zorgverzekering van VGZ aanbiedt? Dan is dit programma gratis voor u.
  • U bent de enige die uw resultaten ziet. Uw zorgverzekering of werkgever krijgen geen gegevens over u.

Over het oefenprogramma

U werkt met behulp van luisterfragmenten en video’s aan een gezonde rug. U verbetert de beweging, spierfunctie en stevigheid van uw rug. Dat vermindert de rugpijn. Ook wordt uw rug sterk en stabiel. Zo voorkomt u dat de rugklachten terugkeren.

Het oefenprogramma voor lage rugklachten is samengesteld door gezondheidswetenschapper en fysiotherapeut Peter Arentsen. 


 

 

"Mijn rugpijn is na 2 dagen al een stuk minder! Het oefenprogramma is dus heel effectief. En ik vind de instructie prettig om naar te luisteren."

Aan de slag met het programma

Vul uw gegevens in. Per e-mail ontvangt u een code. Hiermee maakt u een gratis account aan bij AudioFysio. En begint u direct met het oefenprogramma.

* Bent u via uw werkgever verzekerd bij VGZ? Of biedt uw werkgever de zorgverzekering van VGZ aan? Dan is deze service gratis.

Klanten die deze service hebben gebruikt, gebruiken ook:

Goed gewaardeerde mindfulness app

Mindfulness coach 

App

Wilt u beter omgaan met stress en zelfbewuster worden? En leven in het hier en nu? Probeer gratis de Mindfulness coach app voor meer energie en ontspanning.


Tags mentaalmindfulconcentreren

De gratis #2uurnatuur challenge

Voor meer levensgeluk

In samenwerking met IVN heeft VGZ de gratis #2uurnatuur Challenge ontwikkeld. Een challenge waarmee je door verschillende opdrachten elke week de gezonde buitenlucht op zoekt. 

Workshop Succesvol Veranderen

Succesvol veranderen

Online workshop

Iets veranderen in uw leven? Uw werkdruk verminderen, ambities behalen of leefstijl veranderen? U kunt het leren. Ga aan de slag met onze workshops en apps.


Tags mentaalverandering, digitale workshop