Audiofysio

Het is een zonnige zondagochtend. U bent in de tuin bezig. En knak. Het schiet u in uw rug. U herkent het gevoel want dit heeft u al eens eerder gehad. De fysio is vandaag natuurlijk vrij, het is immers zondag. Gelukkig heeft u de juiste oefeningen om thuis aan de slag te gaan. U start met het programma en voelt al snel dat de pijn minder wordt. Zou het niet fantastisch zijn als u ook thuis kunt werken aan uw lage rugklachten? Ook op zondag, in de avonden of tijdens een vakantie?

Audiofysio is hét oefenprogramma voor een pijnvrije rug

Wilt u een oefenprogramma voor lage rugklachten dat zorgvuldig en professioneel is samengesteld? Audiofysio helpt u met uw eigen programma waarmee u online of via de app werkt aan een gezonde rug. U verbetert zowel de mobiliteit en de spierfunctie als de stabiliteit van uw rug. Naast pijnvermindering wordt uw rug daardoor sterk en stabiel. Dat betekent dat u ook terugkerende rugklachten voorkomt.

Wat kunt u precies verwachten?

Met het oefenprogramma van Audiofysio kunt u ook thuis werken aan een gezonde rug, op een zorgvuldige en professionele manier:

  • Met één klik op play hoort u stapje voor stapje wat u moet doen. Zo oefent u altijd goed. Gemakkelijk en effectief.
  • Is een oefening ondanks de uitleg toch niet helemaal duidelijk? Onder de play-balk vindt u een kort voorbeeldfilmpje per oefening.
  • U krijgt een programma voor 7 weken.

De mensen achter het oefenprogramma zijn wetenschappelijk opgeleid en hebben een medische achtergrond. De oprichter is Peter Arentsen. Hij is gezondheidswetenschapper en heeft jarenlange ervaring als fysiotherapeut.

Op Audiofysio.nl leest u hoe het programma precies werkt.

Direct aan de slag

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord