Hoe minder mensen stress ervaren, hoe beter

VGZ Mindfulness Coach is een app met yoga-, mindfulness- en meditatie-oefeningen. De app is inmiddels al 1 miljoen keer gedownload! En wordt aanbevolen door psychologen en huisartsen.

VGZ mindfulness Coach is uitgebreid met 2 nieuwe programma's, exclusief voor verzekerden van VGZ. 

Mindful gezin
Mindfulness toepassen in de alledaagse hectiek van het ouderschap is best lastig. Het nieuwe programma Mindful gezin helpt je daar bij. 

Zen in de zorg

Werk je in de zorg? Het nieuwe programma Zen in de zorg helpt je om meer balans te ervaren, ontspanning te vinden en om bewuster voor jezelf te zorgen. 
USP 1
USP 2
USP 3
USP 4

Kies een programma dat bij je past

Heb je nog geen ervaring met mindfulness? Kies dan het programma 'kennismaken met mindfulness'. Wil je juist meer de diepte in? Kies dan 'Verdiepen in mindfulness'. Ben je benieuwd hoe je mindful kunt bewegen? Probeer het uit met de yoga-oefeningen in het programma 'Mindful bewegen'.

Meer dan 100 oefeningen

Kies de oefening waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ook handig: in de app kan je meerdere filters toepassen die bij jou behoefte aansluiten.

  • Type stem (man of vrouw)
  • Duur (1 tot 40 minuten)
  • Houding (zittend, liggend of staand)
  • Moment (ochtend, middag of avond)
  • Doel (visualisatie, mindfulness, yoga, ontspanning)

Bepaal zelf hoe je de app gebruikt

Zo kan je het eindsignaal na afloop van elke oefening eenvoudig aan- of uitzetten in de app-instellingen. Ook kan je een eigen lijst maken door je favoriete oefeningen op te slaan door op het hartje te klikken. Ook handig: je kan oefeningen downloaden om ze altijd en overal te beluisteren.

Vergoeding voor mindfulness

Zit je momenteel niet zo lekker in je vel? Merk je dat je je niet goed kunt concenteren, meer piekert en slechter slaapt? Als je lichte psychische klachten of burn-outklachten ervaart, is het belangrijk om actie te ondernemen. Naast de gratis VGZ Mindfulness Coach app kunnen wij meer voor je betekenen. Vanuit de meeste aanvullende pakketten bieden wij een vergoeding voor een mindfulness-training. Voor meer balans, rust en energie.

Veelgestelde vragen

Ook interessant voor jou (related items):

Minder stress en meer leven in het moment

VGZ mindfulness Coach is dé gratis mindfulness app voor heel Nederland

  • Een gratis app voor iedereen
  • Meer dan 100 oefeningen en 7 programma’s
  • Voor beginners en gevorderden
  • Nieuw! 2 programma's speciaal voor VGZ-verzekerden