Jouw extra voordelen via The Works en VGZ

Bij Coöperatie VGZ heb je de keuze uit 2 verschillende verzekeringen: VGZ en VGZbewuzt. Wil jij je premie berekenen? Maak hieronder een keuze van welk collectief jij gebruik wilt maken!

Ik ben interne medewerkerIk ben uitzendkracht

Digitale gezondheidsservices voor jou

Man luister mindful naar muziek

VGZ Mindfulness Coach app

Mindfulness op ieder moment? Onze app biedt een speciaal programma en ook losse oefeningen. Oefenen met mindfulness biedt voordelen als beter slapen en meer energie. Bovendien kun je de app aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeuren. 

Mijn Leefstijlcoach app

De gratis Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn helpt jou om gezonder leven leuker, lekkerder en makkelijker te maken. Met leuke challenges. Stuk voor stuk gekoppeld aan enthousiaste coaches, die jou inspireren met praktische tips, video’s, oefeningen, recepten, work-outs en vele extra’s.

Medicijnen gratis thuisbezorgd

Met de online apotheek regel je alles voor jouw medicijnen in eenn handige app. En je medicijnen worden gratis thuisbezorgd. Waar en wanneer je dat wilt. Snel, makkelijk en ook nog eens voordelig.

Nog vragen aan ons?

Dat kan! Via een van de onderstaande mogelijkheden kan je contact opnemen met ons. Meer weten over VGZ? Kies dan voor de contactpagina van VGZ. Meer weten over VGZbewuzt? Kies dan voor de VGZbewuzt contactpagina.

Ik heb een vraag over VGZ

Dat kan! Kies een van de contactopties om je vraag te stellen. Of kies rechtsonderin je scherm voor Chatbot Sam. Hier kan je 24/7 je vraag aan ons stellen, ook tijdens de drukke momenten. Wij staan graag voor je klaar! 

Ik heb een vraag over VGZbewuzt

Geen probleem, we verwijzen je door naar de VGZbewuzt pagina. Wil je later je zorgverzekering via je werkgever afsluiten? Zorg dan dat je naar deze pagina terugkeert om de collectieve voordelen te ontvangen.