In beweging met onze collectieve voordelen 

Speciaal voor collectief verzekerden

Voor iedereen een passende fiets met korting

Van lichtgewicht fiets tot e-bike of sportieve stadsfiets. Ontvang korting op alle fietsen en accessoires bij Fietsvoordeelshop.nl

Gebruik de inlogcode VGZ-729M

Als collectief verzekerde profiteer je van veel voordelen. Onder andere op het gebied van bewegen. Door te bewegen zit je vaak lekkerder in je vel. En daar helpen we je graag bij.

Wil je graag meer bewegen, maar weet je niet hoe je moet starten? Dan kun je bijvoorbeeld in gesprek met een beweegcoach. Of profiteer van korting op een nieuwe fiets of fitnessproducten van Tunturi.

Persoonlijk beweegadvies van een fysiotherapeut

Wil je je nek en rug soepel houden maar weet je niet welke oefeningen helpen? Misschien heb je een kleine klacht door je werk of sport waar je deskundige tips voor wilt? Of wil je weten hoe je met hardlopen moet starten? Dat soort vragen, daar helpen we je graag bij!

Een beweegcoach geeft jou persoonlijk advies om te bewegen. Bewegen helpt jou om je beter te voelen. Deze coach is opgeleid als fysiotherapeut, en zorgt dat je vol vertrouwen aan de slag gaat. Dat kan online in een persoonlijk gesprek van 15 minuten. Of je kunt je vraag direct stellen via WhatsApp.

Afspraak inplannen en chatten

Aan de slag met een gezonde leefstijl

Speciaal voor collectief verzekerden

Werk- & leefstijlprogramma van dokter Tamara

Aan de slag met een gezondere leefstijl op je werk. In 3 weken krijg je informatie en oefeningen over voeding tijdens wisselende diensten, meer bewegen tijdens je werk en werkplezier.

Speciaal voor collectief verzekerden

Thuis trainen met 25% korting via Tunturi

Liever thuis trainen dan in de sportschool? Ontvang 25% korting op cardio- en krachtapparaten en fitness accessoires van Tunturi met Collectief Voordeel.

Speciaal voor collectief verzekerden

Ontvang 25% korting bij STOX Energy Socks

Voorkom vermoeide benen en zorg voor een verbeterde doorbloeding. Profiteer nu van 25% korting op de gehele selectie van STOX Energy Socks.

Volop extra's via de collectieve zorgverzekering VGZ Werkt

Je profiteert bij VGZ van extra veel voordeel en extra's, zoals ruimere vergoedingen en een hoger persoonlijk gezondheidsbudget.

Voordeliger verzekerd en extra ruime vergoedingen

Ontvang korting op je premie voor jou en je gezin. En profiteer van extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie, mondzorg en orthodontie.

Een extra hoog persoonlijk gezondheidsbudget

Een preventiebudget voor cursussen en trainingen. Bijvoorbeeld voor een leefstijlprogramma van dokter Tamara, een EHBO-cursus of een leefstijlcheck.

Korting op beweeg- en gezondheidsproducten

Ontvang korting op producten om aan je gezondheid te werken, zoals voordeel bij Fietsvoordeelshop.nl of korting op fitnessartikelen van Tunturi.

Extra oefeningen en online coaching

Toegang tot extra oefeningen in onze apps, zoals Mindful Werken in de VGZ Mindfulness Coach of persoonlijk beweegadvies van een beweegcoach.

Profiteer van een scherpe premie

Wij hebben blijvend een scherpe premie en passende aanvullende pakketten.

Makkelijk uw zorgzaken zelf regelen

Regel snel en gemakkelijk zorgzaken in de VGZ app. De best beoordeelde zorgapp van Nederland

Altijd een zorgverlener bij jou in de buurt

In de Zorgzoeker vind je alle zorgverleners waar wij een contract mee hebben.

Naar VGZ overstappen is heel makkelijk

Wij regelen alles voor u met onze overstapservice en zeggen uw huidige zorgverzekering op.