Speciaal voor collectief verzekerden

Persoonlijk beweegadvies van een fysiotherapeut

Wil je jouw nek en rug soepel houden na een dag bureauwerk? Of voel je klachten ontstaan door het zware werk dat je doet? Misschien wil je wel weten hoe je met hardlopen kunt starten? Of ervaar je klachten bij het bewegen?

Bewegen helpt jou om je beter te voelen. Maar vraag jij je af hoe je dat het beste kan doen? Daar helpen we jou bij. Een beweegcoach, die is opgeleid als fysiotherapeut, geeft jou persoonlijk beweegadvies om vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

Afspraak inplannen

Een afspraak inplannen

Ben je collectief verzekerd? Maak gebruik van je voordeel! En ga 15 minuten digitaal in gesprek met een beweegcoach voor een persoonlijk beweegadvies. Gratis. Zo maak je een afspraak:

  1. Ga naar de VGZ Soepel en Sterk Coach app. Zo kunnen we jou herkennen als collectief verzekerde van VGZ.

  2. Klik op de tegel “Collectief verzekerd’.

  3. Je wordt doorgeleid naar de website van onze partner Cure+.

  4. Plan hier je online afspraak in.

Bewegen met de VGZ Soepel en Sterk Coach

De VGZ Soepel en Sterk Coach is een gratis app boordevol beweegprogramma’s ontwikkeld door fysiotherapeuten. Voor verantwoord én leuk bewegen. De VGZ Soepel en Sterk Coach voor iedereen.

Verzekerd bij Coöperatie VGZ?

Ben je verzekerd bij een van de merken van Coöperatie VGZ? Dan krijg je toegang tot álle oefenprogramma’s. Je downloadt de VGZ Soepel en Sterk Coach via de app van jouw zorgverzekering. Zo kunnen we jou herkennen als verzekerde en staan er extra programma’s voor je klaar.

Geen zorgverzekering bij Coöperatie VGZ?

Iedereen kan gratis de VGZ Soepel en Sterk Coach gebruiken. Heb je geen zorgverzekering bij een van de merken van Coöperatie VGZ? Geen probleem. Er zijn genoeg programma’s waar je gebruik van kunt maken. Download de app gratis in de App store of de Google Play store. En start vandaag nog met beter bewegen!

Downloaden in de App store, ga naar de App store    Downloaden in de Google Playstore, ga naar de Google Playstore

Ook interessant voor jou

Ik wil blijven bewegen tijdens mijn werk 

Per dag zitten we gemiddeld 9 uur. Best veel. En dit kan gevolgen hebben voor je gezondheid. Belangrijk om gedurende de dag te bewegen.

Ik doe zwaar lichamelijk werk

Doe je werk waarbij je veel moet tillen of andere zware lichamelijke inspanning? Dan is het goed om je nek- en rug te versterken.

Ik wil thuis meer bewegen

Lastig om tijd vrij te maken om te bewegen? We bieden supersimpele oefeningen die je altijd en overal kan doen. Slim bewegen voor elk moment.