Extra hulp bij jouw challenges

Kun je wel wat steun gebruiken bij de challenge(s) die je volgt in de Mijn Leefstijlcoach app? Wij helpen je verder met tips en programma’s. Op voeding, beweging, slaap én ontspanning. Ook als je niet bij VGZ verzekerd bent. Lees hieronder meer over onze extra’s.

Hulp bij beter eten

Ben je met Mijn Leefstijlcoach aan de slag om gezonder te eten en is een extra steuntje in de rug welkom? Maak dan gebruik van een leefstijlcoach die jou tips geeft om je eetgedrag te veranderen. Zoals leren hoe je bewuster eet.

Online programma Bewuster eten

Met het online programma Bewuster eten van Therapieland leer je herkennen wanneer je echt honger hebt. Wanneer je bijvoorbeeld uit verveling eet, of omdat je troost zoekt. Met Bewuster eten doorbreek jij jouw eetgewoontes en weet jij hoe je verleidingen kunt weerstaan. Iets wat goed helpt als je een voedingschallenge volgt in de Mijn Leefstijlcoach app.

Persoonlijk voedingsadvies

Kijk samen met een leefstijlcoach van Active Living naar je voedingspatroon. En naar andere leefstijlgebieden waaraan je via Mijn Leefstijlcoach kan werken, zoals beweging en ontspanning. Want ook die kunnen invloed hebben op jouw gezondheidsdoel. Tijdens het online gesprek ontvang je extra tips om gezonder te eten en je leefstijl te verbeteren.

Hulp bij beter bewegen

Doe je een beweegchallenge in de Mijn Leefstijlcoach app en heb je rug-, nek- of schouderklachten? Met onderstaande online programma's helpen wij je klachtenvrij te sporten en bewegen.

Oefenprogramma nek- of schouderpijn

Pijn in de nek of schouders kan allerlei oorzaken hebben. Een verkeerde slaaphouding, zithouding of stress. Wat de oorzaak ook is: je wil weer lekker en soepel bewegen zonder pijn. Met dit online oefenprogramma van 3 weken weet je welke oefeningen helpen voor je nek en schouders en hoe je ze precies uitvoert.

Oefenprogramma lage rugklachten

Wil je rugpijn voorkomen of (lage) rugklachten verminderen? Je kan nu online zelfstandig werken aan een gezonde rug. Met dit programma van 7 weken verbeter je je houding en beweging. Je weet welke oefeningen helpen bij je rugklachten. Je ervaart minder of geen klachten en je voorkomt terugkerende pijn.

Hulp bij beter slapen en ontspannen

Leer je met een challenge van Mijn Leefstijlcoach beter te slapen of vaker te ontspannen? Soms gaat het even niet vanzelf en heb je mentaal wat extra steun nodig. Wij helpen je bewuster en veerkrachtiger door het leven te gaan.

VGZ Mindfulness Coach app

Met mindfulness merk jij bewust hoe het nu met je gaat. Zo weet je hoe en waarom je kunt kiezen voor gezonder gedrag. Dit helpt bijvoorbeeld ook als je een challenge volgt in de Mijn Leefstijlcoach app. Ontdek met de gratis VGZ Mindfulness Coach onder andere wat mindfulness-oefeningen voor jou kunnen doen.


VGZ en Albert Heijn samen voor een gezonder Nederland

Gezonder leven. Superbelangrijk. En soms best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Daarom zetten we ons in om Nederland gezonder te maken. En werken we samen met Albert Heijn. Zoals met de Mijn Leefstijlcoach app, die voor iedereen gratis te gebruiken is. Hiermee kun je zelf aan de slag om gezonder te eten, meer te bewegen, beter te slapen en vaker te ontspannen. Want jou helpen gezonder te leven, dat staat bij ons voorop.

VGZ samen voorop met AH