Gezonder eten met Mijn Leefstijlcoach


Samen met Albert Heijn laten we jou zien hoe je makkelijk én lekker gezonder kunt eten. Want jou helpen met gezonder leven, dat staat bij ons voorop. En dus kun je nu ook aan de slag met leuke uitdagingen in de Mijn Leefstijlcoach app.

Ook delen we interessante informatie over gezonde voeding van verschillende experts. Kijk bijvoorbeeld de webinar ‘Gezond eten met speciale voedingswensen’ terug.

Terugkijken webinar Gezond eten met speciale voedingswensen

Goed eten kan zoveel doen voor je gezondheid. Zeker als je bewust omgaat met bijvoorbeeld zout, koolhydraten, gluten of als je vegetarisch eet. Bekijk hieronder ons webinar met topexperts dr. Jaap Seidell (hoogleraar Voeding en Gezondheid) en huisarts Tamara de Weijer. En ontdek hoe je toch lekker gezond én betaalbaar kunt eten. 


Webinar start vanaf 6:27Download hier ook handige voedingstips uit de webinar.

Beter en lekker eten met Mijn Leefstijlcoach

De gratis Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn helpt je op een leuke en makkelijke manier gezonder te leven. Dus ook met lekker gezond en betaalbaar eten. Wist jij dat je meer dan 70 veranderprogramma's (challenges) in de app kan volgen? Een expert coacht jou hierin stap voor stap met motiverende video’s, leuke oefeningen en slimme tips.

Kies je eigen challenge, bijvoorbeeld: Makkelijk en gezond lunchen, Snacken met groenten of Suikerbewust ontbijten! Je vindt in de app ook de challenge Lekker minderen met zout die we samen met Albert Heijn hebben ontwikkeld. Je geniet in deze challenge 7 dagen lang van lekkere recepten zonder toegevoegd zout van diëtist Steffi Haazen.Ook aan de slag met beter ontspannen en bewegen


Beter ontspannen met Mijn Leefstijlcoach

Beter ontspannen of slapen? Leer je rust pakken met Mijn Leefstijlcoach. Ontdek ook andere rustgevende oplossingen Brain.fm en de VGZ Mindfulness Coach.
Bewegen

Beter bewegen met Mijn Leefstijlcoach

Ook fit worden of blijven? Lees hoe je beter beweegt met Mijn Leefstijlcoach. Bekijk ook onze andere programma's voor extra ondersteuning bij beweging.

VGZ en Albert Heijn samen voor een gezonder Nederland

Gezonder leven. Superbelangrijk. En soms best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Daarom zetten we ons in om Nederland gezonder te maken. En werken we samen met Albert Heijn. Zoals met de Mijn Leefstijlcoach app, die voor iedereen gratis te gebruiken is. Hiermee kun je zelf aan de slag om gezonder te eten, meer te bewegen en beter te ontspannen. Want jou helpen gezonder te leven, dat staat bij ons voorop.