Beweeg je soepel en sterk met Olga

en voorkom een val

Als je ouder wordt, verlies je kracht. Je kunt dan sneller vallen. VGZ en Olga Commandeur helpen je om sterk en soepel te blijven. En om vallen te voorkomen.

Doe mee met de beweegprogramma’s van Olga in de VGZ Soepel en Sterk Coach

Olga helpt je iedere dag beter en leuker te bewegen met haar beweegprogramma’s in de VGZ Soepel en Sterk Coach. De programma’s zijn speciaal door Olga samen met fysiotherapeuten gemaakt. Ze doet alle oefeningen in een video voor en geeft veel handige tips. Download de app en beweeg lekker met Olga mee! En werk aan een betere balans en meer kracht, om stevig te staan.

Olga legt uit

Zo beweeg je beter

Bewegen is niet alleen goed voor spierkracht en je conditie. Door te bewegen voel je je ook beter. Dit kan al door in je dagelijks leven bewuster met bewegen bezig te zijn. Olga’s motto: Bewegen is goed, goed bewegen is beter. Wat beter bewegen is? Olga legt het je graag uit!

Stevig staan en vallen voorkomen

Door iedere dag te bewegen maak je de risico’s om te vallen al een stuk kleiner. Maar je kan meer doen om het risico op een val te verkleinen. We helpen je op weg.

Kijk de video's van Olga en laat je inspireren en motiveren!

Olga deelt haar jarenlange ervaring en passie voor bewegen graag met heel Nederland. In verschillende video’s geeft ze uitleg over het belang van bewegen en spierkracht om vallen te  voorkomen. Ook deelt ze veel tips over goed, veilig en leuk bewegen! Kijk ook haar beweegworkshop terug en doe de oefeningen mee. Bewegen was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Voel je zekerder met een valpreventie cursus 

Beweging is de beste valpreventie. Maar een training of cursus valpreventie kan nét wat extra zekerheid geven. Hier leer je hoe je een val kunt voorkomen. Door je bewust te maken van je lichaam en je omgeving. Beweging is natuurlijk ook een onderdeel van alle cursussen.