Praktische informatie over operaties

Heb je een operatie op de planning staan? Dan komt er veel op je af. Misschien vraag je je af wat je te wachten staat. En wat je moet regelen voor én na je ingreep. Dat snappen we. Een goede voorbereiding geeft je een gerust gevoel. We hebben handige informatie over operaties voor jou op een rij gezet.

Ik wil praktische zaken regelen
We hebben alle informatie rondom operaties voor jou op een rij gezet. Bijvoorbeeld over vergoedingen voor ziekenhuiszorg, persoonlijk zorgadvies en actuele wachttijden.
Ik wil informatie over operaties
Thuisarts geeft jou handige informatie over zorg voor én na de operatie. Bijvoorbeeld over het gesprek in de voorbereiding met de arts. En hoe de zorg rondom een ingreep is geregeld.

5 tips voor een goede voorbereiding op je operatie

Met een goede voorbereiding sta je sterk aan het begin van een operatie. En kun je weer sneller doen wat jij het liefst doet.

Wij helpen je met 5 handige tips. Bijvoorbeeld: zorg dat je goed en voldoende eet. Dat hoef je niet alleen te doen. Onze partner The Right Meal werkt samen met jou aan een passend eetpatroon.

Vind een vergoeding

Op zoek naar een vergoeding in de aanloop van een operatie of behandeling? Zoek hier je vergoeding op (bijvoorbeeld: voedingsadvies) en bekijk wat je vergoed krijgt uit je verzekering tegen welke voorwaarden.

Klik op de knop hieronder en bekijk wat er vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar.

Je wordt doorgestuurd naar de website van jouw zorgverzekeraar.