• Praktische hulp om gezonder te leven
  • Online en op ieder moment aan de slag
  • Ontwikkeld door specialistische partners
  • Gratis via VGZ

Omgaan met corona

De coronacrisis heeft veel invloed op uw leven: verplicht thuiswerken, negatieve gevoelens en meer. Het is heel normaal dat u zich gespannen, angstig of onrustig voelt. Met deze tips, workshops en apps zorgt u voor voldoende rust, balans en beweging. 

> Bekijk alle extra's

Kies en start

Gezond leven Fysiek

Fysiek

Wilt u uw concentratie verbeteren, beter slapen of werken aan een pijnvrije rug? Maak gebruik van onze extra's.

Gezond leven Mentaal

Mentaal

Wilt u meer ontspanning en balans? En minder stress of sombere gevoelens? Maak gebruik van onze extra's.

Gezond leven Leefstijl

Leefstijl

Wilt u vaker de juiste voeding kiezen of meer bewegen en ontspannen? Maak gebruik van onze extra's.

Goed voor u. Goed voor Nederland.

Gezond leven. Dat doet u natuurlijk voor uzelf. Door goed voor uzelf te zorgen kunt u sommige ziektes buiten de deur houden. Ook voelt u zich beter en fitter. Dat is natuurlijk goed voor u. En goed voor de mensen om u heen. Want als u goed in uw vel zit, profiteren uw gezin, familie, vrienden en collega’s mee. En als we met z’n allen een beetje gezonder leven, dan zorgen we samen dat Nederland gezonder wordt. Dat zorgt voor minder druk op bijvoorbeeld onze huisartsen en ziekenhuizen. Een echte win-winsituatie. Zo ver hoeft u niet door te denken hoor, maar wij doen het wel.

 

We werken met partners
Op dit platform bevelen wij services van derden aan die producten of diensten leveren op het gebied van gezondheidszorg. VGZ aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.