Online programma: wat er toe doet in mijn leven


Iemand die weet wat belangrijk is in zijn of haar leven, maakt makkelijker keuzes. Dat geeft meer rust in het hoofd. Ook helpt het om beter in gesprek te gaan met uw zorgverlener. Maar niet iedereen heeft scherp wat hij wil. Het online programma ‘Wat er toe doet’ van Harteraad helpt u om duidelijk te krijgen wat voor u belangrijk is.Logo Harteraad

Een snel en effectief online programma

‘Wat er toe doet in’ is een eenvoudig en effectief online programma om uit te zoeken wat voor u écht belangrijk is. Dat kan iets simpels zijn. Bijvoorbeeld tijd besteden aan familie en vrienden. Of uw sport weer oppakken. U beantwoordt vier vragen. Na afloop:

  • weet u wat u belangrijk vindt in het leven,
  • kunt u makkelijker keuzes maken en
  • weet u welke stappen u moet zetten. Zoals het zoeken van de juiste zorg.

Voor wie?

‘Wat er toe doet’ is voor iedereen.

Kosten

Het online programma is gratis.

Als u goed weet u wat u wilt, voelt u zich gelukkig én vaak ook gezonder. Dat is natuurlijk goed voor u. En goed voor de mensen om u heen. Want als u goed in uw vel zit, profiteren uw gezin, familie, vrienden en collega’s mee. En als we met z’n allen een beetje gezonder leven, dan zorgen we samen dat Nederland gezonder wordt.  
 


Deze trainingen vindt u wellicht ook interessant: 

Leren leven met een chronische aandoening

Programma

Heeft u een chronische aandoening? En vindt u het lastig hiermee om te gaan? Het PPEP4ALL-programma helpt u én uw omgeving bij het leren leven met uw chronische aandoening.

Keer Diabetes 2 Om

Leefstijlbehandeling

Heeft u diabetes 2 en wilt u energieker zijn zonder meer medicatie te gebruiken? Het programma Keer Diabetes2 Om van Voeding Leeft helpt u bij het aanpassen van uw leefstijl.


Ga stress te lijf

Online cursus

Heeft u een hart- of vaataandoening en ervaart u regelmatig stress? Deze online cursus helpt u omgaan met stress, stress te verminderen of zelfs te voorkomen

 

Samenwerking Harteraad en VGZ

VGZ en Diabetesvereniging Nederland zetten zich samen in voor voluit leven met diabetes. Speciaal voor leden van Harteraad is er de collectieve zorgverzekering bij VGZ.

  • Korting op de basis en aanvullende verzekering
  • Ruime vergoedingen voor fysiotherapie, preventie en mantelzorg
  • Jaarlijkse vergoeding voor uw lidmaatschap bij Harteraad
  • Geen medische selectie: we accepteren u altijd