Omgaan met relatieproblemen

Ups en downs zijn normaal. Maar zit uw relatie al een tijdje in een dip en vindt u het lastig eruit te komen? U kunt ermee aan de slag.

Online zelfhulp voor mensen met relatieproblemen

Ervaart u relatieproblemen? Of wilt u weten in hoeverre uw relatie gezond is? In de meeste relaties zijn er periodes dat het wat minder soepel loopt. Wanneer u tevreden bent over uw relatie heeft u minder last van stress en een goede basis voor andere dingen in uw leven. De online zelfhulpmodule van Mirro e-Health is er speciaal voor mensen met relatieproblemen. Hiermee kunt u zelfstandig en anoniem online testen in hoeverre uw relatie gezond is. U krijgt tips en oefeningen om aan uw relatie te werken. U kunt zich ook laten inspireren door het persoonlijke verhaal van een ander stel.

De inhoud van deze module is ontwikkeld door GZ-psycholoog Belinda Kersten, werkzaam bij GGZ inGeest en Parpajon en met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen. Bij het vormgeven van de inhoud van de module is gebruik gemaakt van inzichten uit de EFT (Emotionally Focused Therapy), ACT (Acceptence en Commitment Therapy), cognitieve gedragstherapie en mindfulness.

Welke onderwerpen worden behandeld?

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • De liefdesrelatie: als u een tijdje samen bent, kan de liefde op de achtergrond raken. Hoe gaat u daarmee om?
  • Jouw relatie: een relatie is als een spiegel. Datgene waar u zich aan ergert, zegt wellicht iets over u. Als u dit scherp krijgt, kunt u ervan leren.
  • Communicatie: ook in goede relaties komen ruzies voor. Het wordt pas een probleem als deze zich opstapelen of u niet meer weet hoe u elkaar kunt bereiken.
  • Intimiteit: intimiteit is een manier van dichtbij zijn. Dit kan lichamelijk, emotioneel of spiritueel zijn. Soms raken verlangens zoek en is het tijd ze weer voor de dag te halen.

Direct aan de slag

Tot eind 2019 kun je gratis gebruikmaken van de zelfhulpmodule van Mirro.

Maak een Mirro account aan en gebruik hierbij vouchercode 2051516olh1q.

Heb je al een account bij Mirro? Log dan direct in.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord