Brain.fm

Het is 10 uur ’s ochtends. De laptop staat open. De koffie is achter de kiezen. In opperste concentratie werkt u uw to-do-lijst af. Zonder afleiding, zonder ruis.
Zou het niet fantastisch zijn als u dit gevoel altijd kunt oproepen? Na ’t eten om 19 uur. Of zelfs om 23 uur?

Brain.fm helpt u (veel) beter concentreren

Wilt u sneller of langer geconcentreerd werken? Makkelijker slapen? Of eenvoudig ontspannen? Brain.fm maakt muziek om u te helpen bij hetgeen u wilt doen. De muziek van Brain.fm helpt om diepe concentratie te bereiken en te behouden. En is speciaal ontwikkelt door wetenschappers en componisten om u te helpen uw gewenste mentale toestand, zoals slaap of focus, te bereiken. Heeft u moeite met focussen op hetgeen u wilt doen? Dan is de Brain.fm muziek iets voor u.

Wat kunt u precies verwachten?

Met de concentratiemuziek van Brain.fm kunt u binnen 10 tot 15 minuten uw gewenste toestand bereiken. De aangeboden muziek heeft verschillende functies, zoals:

  • Concentratie. Luister als u geconcentreerd wilt werken of creatief wilt presteren
  • Ontspanning. Luister als u wilt pauzeren of mediteren.
  • Slaap. Luister voor een dutje of een goede nachtrust.

Brain.fm biedt de concentratiemuziek aan via een Engelstalige app en website. Voor een optimale beleving, raden we aan een koptelefoon te gebruiken. Weten hoe de muziek precies werkt? Kijk eens op Brain.fm.

Direct aan de slag

De website en app van Brain.fm zijn Engelstalig

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord