Sector

Kies ook voor een zorgverzekering van VGZ via ANVR

Met extra voordelen voor u en uw gezin

Als u zich collectief verzekert via uw werkgever bent u uitstekend verzekerd. U ontvangt ruime vergoedingen, korting op uw premie en vele extra’s op het gebied van een gezonde leefstijl. Die krijgt u met onze speciale aanvullende verzekering voor werkend Nederland: VGZ Werkt.

Nieuw in dienst? Gefeliciteerd met uw nieuwe baan!

Wist u dat u als nieuwe medewerker vaak al direct kunt overstappen naar de collectieve zorgverzekering van VGZ? U profiteert dan direct al van de collectieve voordelen.
Collectief

Collectiviteitsnummer: 87716169

Korting op de premie via uw werkgever

Aan het laden...

Inhoud collectieve zorgverzekeringen

Bent u benieuwd naar de collectieve zorgverzekering? Lees dan meer over de vergoedingen van de pakketten op de algemene pagina voor werkend Nederland. U vindt daar ook voorbeelden van premies met kortingen die mogelijk niet van toepassing zijn op deze collectieve zorgverzekering.

VGZ Eigen Keuze

Basisverzekeringen

In Nederland is een basisverzekering verplicht. Met een basisverzekering bent u verzekerd voor noodzakelijke medische zorg, zoals huisartsenzorg, zorg in een ziekenhuis, spoedeisende hulp en geneesmiddelen.

VGZ Aanvullende verzekering Werkt Best

Aanvullende verzekeringen

Wilt u zich verzekeren voor zorg die niet in de basisverzekering zit? Dan kunt u zich aanvullend verzekeren. Speciaal voor werkend Nederland is er VGZ Werkt.

VGZ Tand Best

Tandartsverzekeringen

In de basisverzekering bent u niet verzekerd voor tandartszorg. U kunt kiezen uit tandartsverzekeringen, speciaal voor werkend Nederland.

Extra’s voor een gezonde leefstijl

Mindfulness Coach app

Mindfulness op ieder moment? Onze app biedt een speciaal programma en ook losse oefeningen. Bovendien kunt u de app aanpassen naar uw persoonlijke voorkeuren. Al ruim 850.000 keer gedownload.

Gezond Leven Platform

Stap voor stap uw gezondheid verbeteren? Dat doet u eenvoudig op het Gezond Leven platform. Hier gaat u aan de slag met gezonder eten, meer bewegen of het vinden van balans. U vindt er apps, workshops en meer. Speciaal voor onze collectief verzekerden!
Portretfoto van huisarts Tamara de Weijer

Webinars over gezonde leefstijl

Leerzame en toegankelijke webinars van huisarts Tamara de Weijer. Het aanpassen van de leefstijl is voor iedereen haalbaar. Tamara vertelt op een inspirerende manier waar u begint én hoe u het volhoudt. U kunt ze hier terugkijken.


Samen de zorg vooruit brengen

Goede zorg is onmisbaar, voor iedereen. Daarom werkt VGZ elke dag samen met zorgverleners aan betere en betaalbare zorg voor alle Nederlanders. Voor nu en in de toekomst. Verzeker u bij ons via uw werkgever. Dan bent u niet alleen nu uitstekend verzekerd, maar ook in de toekomst. Door u bij ons te verzekeren bereiken we samen meer. Benieuwd naar onze aanpak?

icon duimpje

Klantbeoordeling 7,8

Onze klanten beoordelen ons met een 7,8

icon mobiel

Makkelijk uw zorgzaken regelen

Regel snel en gemakkelijk zorgzaken in de VGZ Zorg app

icon handje

Zinnige zorg

Samen de zorg voor onze kinderen en kleinkinderen toegankelijk en betaalbaar houden

icon winstoogmerk

Overstappen is zo geregeld

VGZ zegt uw huidige verzekering automatisch voor u op