Extra oefeningen en online coaching 

Als je collectief verzekerd bent bij VGZ krijg je exclusieve oefeningen en online coaching om te werken aan je gezondheid.

Bijvoorbeeld persoonlijk beweegadvies van een beweegcoach of minder stress en meer focus op het werk met het programma Mindful werken.

Kan ik een collectieve zorgverzekering afsluiten?

Zoek naar jouw werkgever collectief in de onderstaande collectiviteitszoeker. Je weet direct hoeveel collectiviteitskorting je krijgt via je werkgever.

Exclusieve oefeningen en programma`s om te werken aan je gezondheid

Speciaal voor collectief verzekerden

Gesprek met beweegcoach

Bewegen is zo lekker. Je voelt je fitter en gezonder. Maar vraag jij je af hoe je dat het beste kan doen? Of ervaar je klachten bij het bewegen? Een beweegcoach, die is opgeleid als fysiotherapeut, geeft jou persoonlijk beweegadvies in 15 minuten

Speciaal voor collectief verzekerden

Mindful werken

Mindful werken helpt je om stress te verminderen en beter te kunnen focussen. Tijdens en na je werk. Ga bijvoorbeeld aan de slag met mindful zitten. Of hoe je geluksmomentjes kunt ervaren op het werk.

Speciaal voor collectief verzekerden

Het Mentaal fit gesprek

Behoefte aan een luisterend oor of een persoonlijke tip om lekkerder in je vel te zitten? Met het Mentaal fit gesprek krijg je persoonlijke tips van een deskundige. Extra handig: het gesprek is online.

Volop extra's via de collectieve zorgverzekering VGZ Werkt

Je profiteert bij VGZ van extra veel voordeel en extra's, zoals ruimere vergoedingen en een hoger persoonlijk gezondheidsbudget.

Voordeliger verzekerd en extra ruime vergoedingen

Ontvang korting op je premie voor jou en je gezin. En profiteer van extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie, mondzorg en orthodontie.

Een extra hoog persoonlijk gezondheidsbudget

Een preventiebudget voor cursussen en trainingen. Bijvoorbeeld voor een leefstijlprogramma van dokter Tamara, een EHBO-cursus of een leefstijlcheck.

Korting op beweeg- en gezondheidsproducten

Ontvang korting op producten om aan je gezondheid te werken, zoals voordeel bij Fietsvoordeelshop.nl of korting op fitnessartikelen van Tunturi.

Profiteer van een scherpe premie

Wij hebben blijvend een scherpe premie en passende aanvullende pakketten.

Makkelijk uw zorgzaken zelf regelen

Regel snel en gemakkelijk zorgzaken in de VGZ app. De best beoordeelde zorgapp van Nederland

Altijd een zorgverlener bij jou in de buurt

In de Zorgzoeker vind je alle zorgverleners waar wij een contract mee hebben.

Naar VGZ overstappen is heel makkelijk

Wij regelen alles voor u met onze overstapservice en zeggen uw huidige zorgverzekering op.