Persoonlijk preventiebudget VGZ Werkt

Wil je graag gezonder leven? En heb je de aanvullende verzekering VGZ Werkt? Goed nieuws! Wij vergoeden voor jou cursussen en trainingen. Binnen de aanvullende verzekering heb je hier een speciaal budget voor: het preventiebudget. Om jou te helpen bij je gezondheid.

De hoogte van het budget verschilt per aanvullende verzekering. Hoe uitgebreider de verzekering hoe hoger het budget. En kun je dus ook meer cursussen en trainingen volgen.  Bekijk het aanbod hieronder en meld je aan!
Dit bedrag heb je te besteden

VGZ Werkt Instap:   € 75 per jaar
VGZ Werkt Goed:    € 400 per jaar
VGZ Werkt Beter:    € 600 per jaar
VGZ Werkt Best:      € 700 per jaar

Aan de slag met een gezonde leefstijl
Filters:
Filters worden geladen...

0 resultaten

Helaas geen resultaten gevonden, pas uw filters aan.

Speciaal voor collectief verzekerden

Mentaal fit gesprek

Online coach

Therapieland en Inluzio

Met het Mentaal fit gesprek krijg je persoonlijke tips van een deskundige. Extra handig: het gesprek is online. Je belt dus gewoon vertrouwd vanuit huis, of een andere plek waar jij je fijn voelt. En het scheelt je ook nog eens reistijd.


Tags Mentaal Leefstijl

Werk- en leefstijlprogramma van dokter Tamara

Werk- en leefstijlprogramma

Dokter Tamara | Online programma

Wil je de stap zetten naar een gezondere leefstijl? Het werk- en leefstijlprogramma van dokter Tamara helpt je hierbij. Alles dat met leefstijl te maken heeft komt aan bod. Denk aan de omgang met je collega's, stress, beweging en nog veel meer.


 Mentaal Leefstijl

Reanimatie

Een cursus reanimatie redt levens. Wil je voorbereid zijn op een mogelijke noodsituatie? Neem dan deel aan een reanimatiecursus door een instructeur of instelling die gecertificeerd is door de Nederlandse Reanimatieraad (NRR).


Mentaal

EHBO

Het is prettig als je bij een val, ongeval of noodsituatie weet hoe je moet handelen. Neem daarom deel aan een EHBO-cursus van het Oranje Kruis, Rode Kruis, LIVIS of een andere organisatie die werkt volgens de Nederlandse richtlijnen voor EHBO.


Mentaal

Jaarprogramma leefstijlexpert van dokter Tamara

Word je eigen leefstijlexpert

Dokter Tamara | Jaarprogramma

Wil je nog verder met jouw gezonde leefstijl? Zet je goede gewoontes door met het jaarprogramma van dokter Tamara. Het hele jaar staat het team van dokter Tamara voor je klaar om je te ondersteunen.


 Mentaal Leefstijl

Valpreventie

Een val is niet altijd te voorkomen. Gelukkig kun je de kans wel verkleinen. Volg daarom één van de volgende valpreventie cursussen:

- In Balans
- Vallen Verleden Tijd
- Zicht op Evenwicht
- Otago

De cursussen volg je bij een gecertificeerd fysiotherapeut, oefentherapeut Cesar/Mensendieck of ergotherapeut.


Leefstijl Bewegen

Leefstijlcheck

Wil je zeker weten of je een gezonde leefstijl hebt? Meld je dan aan voor de leefstijlcheck. Deze check geeft je inzicht in jouw leefstijl. Dit doe je door een online vragenformulier in te vullen. Na het invullen ga je een persoonlijk gesprek aan met een online leefstijlcoach.


Mentaal Leefstijl

Je kunt kiezen uit 2 leefstijlchecks

Meld je aan bij Vitafy.

Meld je aan bij Niped.

 

Zorg bij hormonale verandering

Heb je last van je gezondheid doordat je hormonen veranderen? Bijvoorbeeld door de overgang of klachten bij het menstrueren? Zet dan je budget in voor advies, voorlichting en begeleiding door een professional. Je vindt een professional via: Care for Women of VVOC (Overgangsconsulenten).

 


Mentaal Leefstijl

Sportmedisch advies

Wil jij zorgeloos sporten? En wil je daarvoor advies van een sportarts? Gebruik je budget dan voor sportmedisch advies. Een sportarts geeft je verantwoord beweeg- en sportadvies. We vergoeden de kosten van sportmedisch onderzoek, sportmedische begeleiding en sportkeuringen.


Mentaal Bewegen

Leefstijlprogramma

Jezelf fitter en gezonder voelen? Dat is precies het doel van dit online leefstijlprogramma. Een programma dat is opgezet door huisarts en leefstijlexpert, dokter Tamara de Weijer. Meld je aan en zet de stap naar een gezonder leven.


Leefstijl Mentaal

Omgaan met dementie

Heeft jouw partner of een van je naasten dementie? Dat kan soms zwaar zijn. Vooral het gedrag dat door dementie veranderd. Wil je meer grip krijgen op het veranderende gedrag? Veel GGD- en GGZ-instellingen en thuiszorgorganisaties organiseren de cursus: Omgaan met veranderend gedrag. 


Mentaal

Chronische aandoening

Het leven met een chronische aandoening kan zwaar zijn. Dan is het ook fijn dat je hier hulp bij kunt krijgen. Volg één van onze cursussen. In deze cursussen leer je om te gaan met jouw chronische aandoening.


Leefstijl Mentaal

Jou helpen gezonder te leven

Dat staat bij ons voorop. Op Gezond Leven vind je handige tips waarmee je zelf aan de slag kunt met gezonder eten, meer bewegen of je mentale gezondheid. Kies uit de apps en (online) workshops en ga aan de slag waar en wanneer het jou uitkomt.

Tips voor een gezonder leven