Online leefstijlprogramma van dokter Tamara

Wil je gezonder en energieker worden? Dat kan met het online leefstijlprogramma van huisarts Tamara de Weijer.

In dit programma ontdek je dat leefstijl meer is dan voeding. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met ontspanning, slaap en bewegen. Met een aanvullende verzekering van VGZ krijg je een vergoeding voor dit programma.

Gezonder, energieker en slanker in 10 weken

Een paar kilo minder, beter in je vel zitten, een betere weerstand en meer rust in je lijf en hoofd. De meeste mensen hebben een doel als ze beginnen aan het online leefstijlprogramma. Met dit leefstijlprogramma ga je aan de slag om dat doel te halen. In 10 weken leer je alles over een gezonde leefstijl.

Elke week komt er een deel van de cursus online. Elk deel bestaat uit korte lessen die je kunt bekijken wanneer het jou uitkomt. Je hebt een jaar toegang tot de lessen en de opnames van de webinars. En je kunt gebruikmaken van ondersteunende materialen, zoals het gratis leefstijlpakket.

Vergoeding van het leefstijlprogramma

  • Het programma kost normaal 99 euro. Als collectief verzekerde via VGZ Werkt betaal je slechts 69 euro;
  • Als verzekerde bij VGZ krijg je dit bedrag vergoed uit het preventiebudget in je aanvullende verzekering;
  • Ben je collectief verzekerd via je werkgever bij VGZ Werkt? Dan is het leefstijlprogramma inclusief 1 gesprek met een leefstijlcoach. Dit programma inclusief consult kun je aanvragen op de site van dokter Tamara.
  • Het preventiebudget kun je ook gebruiken voor andere cursussen, advies en zorg. Is je preventiebudget op? Dan betaal je de kosten zelf.

Voordelen

  • Je krijgt korting op het programma;
  • Je krijgt een vergoeding uit het preventiebudget van jouw aanvullende verzekering;
  • Je hoeft niets voor te schieten;
  • Bij het online leefstijlprogramma krijg je een leefstijlpakket;
  • Aan het einde van het programma krijg je een deelnamecertificaat.

Gratis leefstijlpakket

Om het nog leuker te maken krijg je als cadeautje het Leefstijlpakket in de bus! In het Leefstijlpakket zit het dokter Tamara leefstijldagboek, een weerstandsband, raamsticker van het leefstijlkompas en een leefstijlboek.

Aanmelden programma

Kosten & declareren

Omschrijving Bedrag
Kosten
Normale prijs 99 euro
69,00
Vergoeding preventiebudget -69,00
Totaal te betalen 0,00
Aanmelden programma

Preventiebudget

Heb je een aanvullende verzekering bij VGZ? Dan kun je het preventiebudget inzetten om gebruik te maken van het leefstijlprogramma. Bekijk je budget in de VGZ-app of de Mijn-omgeving.

Wat deelnemers over het online leefstijlprogramma zeggen

Beweeg de verzekeringen van rechts naar links

“Ik heb veel meer energie, slaap beter en de voorgestelde gerechten zijn heerlijk!”

“Nooit geweten dat leefstijl zoveel verschillende facetten heeft. Met duidelijke tips kon ik direct aan de slag. Zo ben ik nu veel meer bewust van wat ik eet en hoeveel ik beweeg op een dag”.

“Wat een fijn programma! Ik ben 4,5 kilo afgevallen, heb geen opgeblazen gevoel meer en geen last meer van mijn darmen.”

Gratis webinars ‘Voel je beter’

Tamara de Weijer heeft 3 webinars gegeven. Hierin vertelt ze hoe je een gezondere leefstijl aanleert, en hoe je dit op een leuke manier volhoudt.

Sociale verbinding en zingeving

Hoe zorg je ervoor dat je niet volledig geïsoleerd raakt in deze bijzondere tijd? Hoe houd je de maatregelen vol? Zingeving gaat erover dat je erachter komt wat voor jou écht belangrijk is.

Bekijk de webinar Sociale Verbinding en Zingeving

Slaap en ontspanning

Wat is de invloed van stress op je lichaam? En wat doet slaaptekort? In deze webinar laat Tamara zien wat stress en slaaptekort mentaal en lichamelijk met je doen en geeft ze adviezen.

Bekijk de webinar Slaap en ontspanning

Voeding en beweging

Welke ingrediënten moet je zeker in huis hebben en wat kan je beter in de winkel laten liggen? Ook geeft ze tips over beweging in relatie tot voeding. En de hamvraag: hoe zorg je ervoor dat je het volhoudt?

Bekijk de webinar Voeding en bewegen

 

Huisarts Tamara

Mogelijk ook interessant voor jou

Speciaal voor VGZ Werkt

Word je eigen leefstijlexpert met dokter Tamara

Heb jij leefstijldoelen? Alle leefstijlveranderingen beginnen met beter voor jezelf zorgen. Zonder de ander uit het oog te verliezen. Daar gaat het jaarprogramma Word je eigen leefstijlexpert van dokter Tamara over.

Speciaal voor VGZ Werkt

Werk en leefstijlprogramma van dokter Tamara

Je herkent het vast wel. Thuis bezig zijn met een gezonde leefstijl gaat heel goed. Maar op je werk is het lastiger. Nachtdiensten, zittend werk of wisselende werktijden kunnen ervoor zorgen dat je je ritme kwijt bent.