Afbeelding van dokter Tamara met de tekst 'dokter Tamara Leefstijlprogramma'

Online leefstijlprogramma van dokter Tamara

Wil je ook gezonder en energieker worden? Dat is het doel van het online leefstijlprogramma van huisarts Tamara de Weijer. In dit programma ontdek je dat leefstijl meer is dan voeding. En dat je niets moet, behalve dan uitzoeken wat het best bij jou past. Met een aanvullende verzekering van VGZ krijg je een vergoeding voor dit programma.

Verandering in 10 weken

Het leefstijlprogramma bestaat uit 10 modules van 10 weken. Elke week komt er een module online. Elke module bestaat uit korte lessen die je kunt bekijken wanneer het jou uitkomt. Je hebt een jaar toegang tot de lessen en de opnames van de webinars. En je kunt gebruik maken van ondersteunende materialen.

Afbeelding van moeder en dochter in de tuin met de tekst 'Voel je fitter in 10 weken'.

Vergoeding van het leefstijlprogramma

  • De kosten van het programma zijn normaal gesproken € 99. Als verzekerde bij VGZ krijg je korting.
  • Heb je een aanvullende verzekering bij VGZ? Dan ontvang je een vergoeding tot maximaal het bedrag van het preventiebudget. Heb je geen aanvullende verzekering? Ook dan krijg je als VGZ-verzekerde korting.
  • Het preventiebudget kun je ook inzetten voor andere cursussen, advies en zorg. Vergoeding is mogelijk tot maximaal het bedrag van het preventiebudget.

Aanmelden met couponcode

Wil je meedoen aan het leefstijlprogramma? Meld je dan aan en gebruik de couponcode: VGZleefstijl.

Voordelen van de couponcode:

  • Je krijgt korting
  • Je ontvangt een vergoeding uit het preventiebudget van jouw aanvullende verzekering 
  • Je hoeft niets voor te schieten

Gratis webinars 'Voel je beter'

Tamara de Weijer heeft 3 webinars gegeven waarin ze vertelt hoe je een gezondere leefstijl aanleert en hoe je dit op een leuke manier volhoudt.

 

Wat deelnemers over het online leefstijlprogramma zeggen

 

"Ik heb veel meer energie, slaap beter en de voorgestelde gerechten zijn heerlijk!"

 

 

"Nooit geweten dat leefstijl zoveel verschillende facetten heeft. Met duidelijke tips kon ik direct aan de slag. Zo ben ik nu veel meer bewust van wat ik eet en hoeveel ik beweeg op een dag".

 

 

"Wat een fijn programma! Ik ben 4,5 kilo afgevallen, heb geen opgeblazen gevoel meer en geen last meer van mijn darmen."