Grip op reuma met de training ReumaUitgedaagd!

ReumaUitgedaagd! is een zelfmanagementtraining voor mensen met reuma. Deze training van ReumaNederland geeft u de regie over uw leven met reuma terug. U leert:
  • beter uw grenzen aangeven op het werk of school
  • beter omgaan met onbegrip van uw naaste omgeving
  • wat u zelf kunt doen om pijn of vermoeidheid te verminderen

Aan de slag met eigen doelen
Bij de training ReumaUitgedaagd! werkt u op een interactieve en informele wijze aan uw persoonlijke doelen, die u belangrijk vindt. Zo is de training altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie. En u doet het niet alleen. U wordt begeleid door trainers die zelf ook een vorm van reuma hebben. Meer informatie over de training en over het aanmelden? Ga dan naar de website van ReumaUitgedaagd!

"Ik heb het gevoel dat ik weer meedoe"
Deelnemer Laura Thurlings (foto) heeft sinds haar 16e de ziekte van Bechterew. Door ReumaUitgedaagd! kijkt ze weer hoopvol naar de toekomst. “Ik ging voorheen altijd over mijn grenzen heen. Bij de training heb ik geleerd slimmer met mijn energie om te gaan. Ik heb nu het gevoel dat ik weer meedoe.”

VGZ vergoedt de training ReumaUitgedaagd!
Door samenwerking tussen ReumaNederland en VGZ wordt ReumaUitgedaagd! vergoed vanuit de aanvullende verzekering. En er zijn meer voordelen van de collectieve zorgverzekering speciaal voor leden van ReumaNederland.

Bekijk alle voordelen van het collectief
Laura Thurlings, oud-deelnemer en instructeur van de training ReumaUitgedaagd!
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord