Zo werkt de Zorgzoeker
In onze Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners waar wij afspraken (een contract) mee hebben. En of ze bij u in de buurt zitten. Wilt u weten of wij met uw ziekenhuis voor het nieuwe jaar een contract sluiten? Dan kunt u zich opgeven voor de contractmelder.
Afspraken met zorgverleners
Elk jaar maken we samen met zorgverleners afspraken over de zorg. Bijvoorbeeld over hoeveel behandelingen een zorgverlener dat jaar zal uitvoeren. En tegen welk bedrag. Met deze afspraken zorgen we dat iedereen ook in de toekomst goede zorg kan blijven krijgen. Maar wat betekent een omzetplafond nou voor u als verzekerde?
Bekijk uw vergoeding
U heeft een zorgverlener gevonden. Maar wat krijgt u eigenlijk vergoed? Die informatie vindt u terug op onze vergoedingenpagina’s. Per zorgsoort staat uitgelegd wat u vergoed krijgt uit de basis- of aanvullende verzekering. En bijvoorbeeld of u een verwijzing nodig heeft.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord