De Zorgzoeker: zo werkt het

Als u zorg nodig heeft is het handig dat u snel een zorgverlener vindt. Zonder veel gedoe. Dat kan in onze Zorgzoeker. Hierin ziet u met welke zorgverleners wij afspraken (een contract) hebben. En of ze bij u in de buurt zitten. Met een voorbeeld leggen we op deze pagina uit hoe de Zorgzoeker werkt. Liever direct naar de Zorgzoeker? Klik dan op de blauwe knop hieronder.

Voorbeeld: op zoek naar een fysiotherapeut in Amsterdam

  1. Ga naar de Zorgzoeker. Hier kunt u zoeken op de zorg die u nodig heeft. In dit voorbeeld gaat u op zoek naar: Algemene fysiotherapie in Amsterdam.
  2. Typ in het eerste veld de zorgsoort, het specialisme of de zorgverlener die u zoekt
  3. Klik in de lijst de optie aan die past bij uw zoekopdracht
  4. Vul uw postcode in
  5. Klik op ‘Vind zorgverlener’

Zoekresultaten van zorg in uw buurt

U ziet nu een overzicht van fysiotherapeuten bij u in de buurt. Bovenaan ziet u de fysiotherapeut die het dichtstbij is. Maar u kunt ook sorteren op 'Naam'. Dan krijgt u een lijst met fysiotherapeuten op alfabetische volgorde. Allemaal bij u in de buurt. U kunt ook zoeken op een specifieke zorgsoort. Kies in de zoekbalk bijvoorbeeld voor ‘Bekkenfysiotherapie’ binnen de zorgsoort ‘Algemene fysiotherapie’. Zo verfijnt u de zoekopdracht.

Kiezen voor een zorgverlener met of zonder contract

Standaard ziet u alleen de fysiotherapeuten met wie wij afspraken (een contract) hebben. Klikt u linksboven op het filter 'Alles'? Dan ziet u een uitgebreider zoekresultaat met een aantal fysiotherapeuten met wie wij geen contract hebben. Dit zijn dus niet alle fysiotherapeuten in Nederland. U bent vrij om zelf uw fysiotherapeut te kiezen. Belangrijk om te weten: bij een fysiotherapeut zonder contract krijgt u in de meeste gevallen een lagere vergoeding.

Heeft u nog vragen?

Bekijk dan onze veelgestelde vragen over de Zorgzoeker.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord