De Zorgzoeker: zo werkt het

Als u zorg nodig heeft is het handig dat u snel een zorgverlener vindt. Zonder veel gedoe. Dat kan in onze Zorgzoeker. Hierin ziet u met welke zorgverleners wij afspraken (een contract) hebben. En of ze bij u in de buurt zitten. Met een voorbeeld leggen we op deze pagina uit hoe de Zorgzoeker werkt. Liever direct naar de Zorgzoeker? Klik dan op de blauwe knop hieronder.

Voorbeeld: op zoek naar een fysiotherapeut in Amsterdam

  1. Ga naar de Zorgzoeker. Hier kunt u zoeken op de zorg die u nodig heeft. In dit voorbeeld gaat u op zoek naar: Algemene fysiotherapie in Amsterdam.
  2. Typ in het eerste veld de zorgsoort, het specialisme of de zorgverlener die u zoekt
  3. Klik in de lijst de optie aan die past bij uw zoekopdracht
  4. Vul uw postcode in of zoek op plaatsnaam
  5. Klik op ‘Vind zorgverlener’

Zoekresultaten van zorg in uw buurt

U ziet nu een overzicht van fysiotherapeuten bij u in de buurt. Bovenaan ziet u de fysiotherapeut die het dichtstbij is. Maar u kunt ook sorteren op 'Naam'. Dan krijgt u een lijst met fysiotherapeuten op alfabetische volgorde. Allemaal bij u in de buurt. U kunt ook zoeken op een specifieke zorgsoort. Kies in de zoekbalk bijvoorbeeld voor ‘Bekkenfysiotherapie’ binnen de zorgsoort ‘Algemene fysiotherapie’. Zo verfijnt u de zoekopdracht.

Kiezen voor een zorgverlener met of zonder contract

Standaard ziet u alleen de fysiotherapeuten met wie wij afspraken (een contract) hebben. Klikt u linksboven op het filter 'Alles'? Dan ziet u een uitgebreider zoekresultaat met een aantal fysiotherapeuten met wie wij geen contract hebben. Dit zijn dus niet alle fysiotherapeuten in Nederland. U bent vrij om zelf uw fysiotherapeut te kiezen. Belangrijk om te weten: bij een fysiotherapeut zonder contract krijgt u in de meeste gevallen een lagere vergoeding.

Heeft u nog vragen?

Bekijk dan onze veelgestelde vragen over de Zorgzoeker.