Beter door de overgang

De overgang zorgt voor veranderingen die effect hebben op uw lichaam. En mogelijk ook op uw psyche en uw relaties. Wat moet u weten?

Online zelfhulp bij de overgang

1,2 miljoen vrouwen in Nederland zijn in de overgang. 80% van hen heeft last van overgangsverschijnselen zoals opvliegers en slecht slapen. Een op de drie heeft hier zo veel last van dat ze zich regelmatig ziek meldt. Elke vrouw ervaart de overgang anders, maar hoe zorgt u dat u de regie houdt over deze fase in uw leven? De online zelfhulpmodule van Mirro e-Health helpt hierbij en is er voor vrouwen net voor, tijdens of na de overgang. In deze module kunt u zelfstandig en anoniem aan de slag met tips en oefeningen om op eigen kracht met de overgang aan de slag te gaan. Wat moet u weten? Wat kunt u doen om hier zo goed mogelijk door heen te komen? Hoe komt u weer in balans? En zitten er ook positieve kanten aan de nieuwe levensfase waarin u terecht komt?

De inhoud van deze module is ontwikkeld door Nicole Elshof, Care for Women specialiste en Petra Windmeijer, orthopedagoog en GGZ preventiespecialist, met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen. Elke overgang is uniek in kleur, intensiteit, verloop, duur, betekenis en uitingsvorm. De mate van het hebben en/of ervaren van klachten verschilt per vrouw. Deze module gaat uit van deze visie.


Wat kunt u precies verwachten?

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Herken de overgang
  • Mijn omgeving mijn overgang
  • Leefstijl en ontspanning
  • Wijzer door de overgang

Direct aan de slag

  • Maak een Mirro account of log met uw huidige account in.
  • Gebruik vouchercode 2051516olh1q.
  • Ga aan de slag met de online zelfhulpmodule van Mirro. Veel succes!

Tot 31-12-2019 kunt u via VGZ gratis van deze service gebruikmaken.  
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord