Vergoeding revalideren

Voor revalidatie krijg je een vergoeding vanuit de basisverzekering. Bijvoorbeeld voor behandelingen om na een operatie weer te bewegen. Je betaalt wel eigen risico.

      

Revalideren in het buitenland na knie- of heupoperatie

Onderga je binnenkort een knie- of heupoperatie? Dan kun je kiezen voor een arrangement in Duitsland of Spanje. Onze zorgadviseurs helpen je graag op weg met meer informatie. Je kunt ons elke werkdag tussen 8.30 en 13.00 uur bellen op +31 88 - 131 16 11.

Revalidatiezorg voor ouderen

Speciaal voor kwetsbare ouderen is er aangepaste revalidatiezorg. Deze zorg help je terug te keren naar de thuissituatie en weer deel te nemen aan de maatschappij. Bekijk welke vergoeding je krijgt voor revalidatiezorg voor ouderen.

Revalidatie bij kanker

Je krijgt advies en als het nodig is begeleiding bij het omgaan met de ziekte, herstel, conditieverbetering en -behoud. Wil je weten waar je terechtkunt voor oncologische revalidatie? Neem dan contact op met de afdeling Zorgadvies en Bemiddeling: 088-131 16 11 (werkdagen tussen 8.30 en 13.00 uur).

Andere vergoedingen

Vind een zorgverlener in de buurt

In de Zorgzoeker vind je een fysiotherapeut, arts of therapeut bij jou in de buurt. En zie je met welke zorgverleners wij een contract hebben.