Vergoeding fysiotherapie vanaf 18 jaar

Heeft u advies of begeleiding nodig om beter te bewegen? Een fysiotherapeut of oefentherapeut helpt u bij het herstellen van bijvoorbeeld een operatie, een knieblessure of nekklachten. Ook met andere langdurige klachten in spieren en gewrichten kunt u hier terecht. 

Er zijn verschillende vormen van fysiotherapie: bekkenfysiotherapie, oefentherapie Cesar Mensendieck, manuele therapie en oedeemtherapie (oedeem = een vochtophoping). Bekijk de vergoeding per pakket. 

 

Vergoeding voor videoconsult of telefonisch consult tijdens corona

Kunt u vanwege de corona-maatregelen niet naar een zorgverlener toe voor fysiotherapie, oefentherapie of huidtherapie? Dan kunt u tijdelijk een vergoeding krijgen voor een videoconsult of telefonisch consult, in plaats van een normaal consult.

Fysiotherapie bij Parkinson

Heeft u de ziekte van Parkinson? Kies dan voor een gespecialiseerde zorgverlener die is aangesloten bij ParkinsonNet.

Looptraining bij etalagebenen

Voor looptraining bij etalagebenen kunt u terecht bij een gespecialiseerde zorgverlener die is aangesloten bij ClaudicatioNet.

Maak gratis gebruik van een fysio oefenprogramma

Heeft u lage rugklachten? U kunt ze verminderen met goed bewegen en een goede houding. Maak gratis gebruik van een online oefenprogramma. Onze klanten beoordelen het programma met een 8!

Pakketvergelijker

 

Vergoedingen vergelijken?

In de pakketvergelijker ziet u snel welke vergoedingen in welk pakket zit. 
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord