De zorgverzekering voor en door ouderen

Ook als u een dagje ouder wordt is het belangrijk dat uw zorgverzekering goed past bij uw situatie. Daarom bieden wij u een aanvullend aanbod dat speciaal voor en door ouderen is ontwikkeld. Én u ontvangt een aantrekkelijke korting op de premie.

Lees hieronder meer over dit aanbod

U bent altijd welkom

Ongeacht uw leeftijd of gezondheid kunt u altijd bij ons terecht. Wilt u de overstap maken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij regelen de overstap voor u en melden u af bij uw huidige zorgverzekeraar. En er zijn geen selectiecriteria op de aanvullende verzekeringen.

Persoonlijk advies voor zorg- en verzekeringsvragen

“Ik wil graag goed verzekerd zijn als er in de toekomst iets gebeurt. Wie kan me hiermee helpen?”

U kunt voor al uw vragen over zorg- en verzekeringszaken terecht bij een persoonlijk adviseur. Vragen over bijvoorbeeld vergoedingen, uw polis en declaraties. Of over mantelzorg, wachtlijstbemiddeling en het regelen van een second opinion.

Uw persoonlijk adviseur staat voor u klaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. 
Bel 088 - 131 12 34 (u betaalt alleen uw gebruikelijke belkosten).

Nieuwe zorginitiatieven in 2017

Een van de onderwerpen die ouderen zelf aangeven is dat de eenzaamheid een steeds groter probleem wordt. Hierdoor kan sneller verpleging aan huis of een opname in een ziekenhuis of zorghotel nodig zijn. Daarom starten wij in 2017 samen met ledenorganisaties verschillende projecten om de zorg voor ouderen te verbeteren.

  • Wij starten samen met de ANBO een project om de nazorg na behandeling uit het ziekenhuis beter te organiseren.
  •  
  • Wij werken aan een initiatief met het Nationaal Ouderenfonds om ouderen sociaal te ondersteunen. In dit project koppelen we medische studenten aan thuiswonende ouderen om daarmee hun naasten en mantelzorgers te ondersteunen.

Korting op uw zorgverzekering

Naast het aanvullende aanbod ontvangt u via uw ledenorganisatie ook korting op uw premie. Zowel op de basisverzekering als op de aanvullende verzekering. De aanvullende verzekering beschikt over ruime vergoedingen voor vervangende mantelzorg en valpreventie. Ook een leefstijlcheck wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Kunnen wij u helpen met de overstap naar deze zorgverzekering? Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt ook uw zorgverzekering zelf online afsluiten via een van de onderstaande ledenorganisaties.

Sluit dit aanbod af via uw ledenorganisatie

Veelgestelde vragen

Samen met ledenorganisaties ANBO en het Nationaal Ouderenfonds vinden wij goede zorg voor ouderen belangrijk. Daarom zijn wij samen met hen en met ouderen in gesprek gegaan om een aanbod te ontwikkelen die aansluit op uw wensen en behoeften.

Wij vinden het belangrijk om de zorg voor ouderen te blijven verbeteren. Daarom starten we samen met ledenorganisaties projecten op. Zo blijven we de zorg voor ouderen verbeteren.

Voor goede zorg zorg je samen