Collectieve zorgverzekering via ledenorganisaties

Ouder koppel wandelt in het bos

Goede zorg is belangrijk. Zeker als u iets ouder bent. Of als u een chronische aandoening heeft. Daarom werkt VGZ samen met meer dan 30 thuiszorg-, ouderen- en patiëntenorganisaties. Zo krijgt u de best passende zorgverzekering. Met korting op de premie en extra vergoedingen voor fysiotherapie, mantelzorg en preventie.

Geen lid van een aangesloten ledenorganisatie? Geen probleem. Wij vergoeden jaarlijks uw lidmaatschap als u zich aanvullend verzekert met VGZ Zorgt.

Kies ook voor extra voordeel
  • Korting op de premie van basis-, aanvullende en tandverzekering
  • Extra vergoedingen voor fysiotherapie en preventieve cursussen
  • Extra vergoeding voor de zorg van een naaste (mantelzorg)
  • Ruime vergoedingen voor alternatieve (beweeg)zorg
  • Vergoeding van het lidmaatschap van een aangesloten ledenorganisatie

Altijd welkom!

U heeft voor de collectieve VGZ zorgverzekering via ledenorganisaties geen medische keuring nodig. U bent altijd welkom. We zetten ons samen met zorgverleners in om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Voor nu en in de toekomst. Voor iedereen, ook voor u.

Een zorgverzekering met extra voordeel in 3 stappen

Deze collectieve zorgverzekering met extra voordeel is speciaal voor leden van aangesloten thuiszorg-, ouderen- en patiëntenorganisaties. Volg deze 3 stappen om ook te profiteren:

Stap 1: Kies de ledenorganisatie die bij u past

VGZ werkt nauw samen met meer dan 30 patiënten-, ouderen- en thuiszorgorganisaties. Ook organisaties in uw buurt. Word bijvoorbeeld lid van een van de onderstaande verenigingen. Klik op de afbeelding om de voordelen te bekijken. Of bekijk het overzicht met alle aangesloten patiënten-, ouderen- en thuiszorgorganisaties

Kiest u bij stap 3 voor VGZ Zorgt dan krijgt u tot € 25,- lidmaatschap vergoed van deze ledenorganisaties. 

Stap 2: Kies de basisverzekering die bij u past

U kunt kiezen uit 3 basisverzekeringen: VGZ Basis Keuze, VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze. De verschillen tussen de 3 verzekeringen vindt u hier. De basisverzekering is in Nederland verplicht. Hieronder valt de belangrijkste zorg. Denk aan de huisarts, medicijnen en standaard zorg in het ziekenhuis. Bent u al lid van een aangesloten organisatie? Dan krijgt u extra collectiviteitskorting.

Stap 3: Kies de aanvullende verzekering VGZ Zorgt

Wilt u zich verzekeren voor zorg die niet in de basisverzekering zit? Dan kunt u zich aanvullend verzekeren met VGZ Zorgt. U ontvangt, naast korting en een lidmaatschapsvergoeding:

  • Tot 32 behandelingen fysiotherapie
  • Tot 25 dagen vervangende mantelzorg en tot € 1000 voor een mantelzorgmakelaar
  • Tot € 700 voor cursussen, zoals omgaan met een aandoening of slaaptraining
Aan het laden...

Daarom zit u goed bij VGZ


icon duimpje

Profiteer van een scherpe premie

Wij hebben blijvend een scherpe premie

icon mobiel

Makkelijk uw zorgzaken regelen

Regel snel en gemakkelijk zorgzaken in de VGZ Zorg app

icon handje

Zinnige zorg

Wij moedigen vernieuwingen voor betere zorg aan

icon winstoogmerk

Overstapservice

Wij zeggen uw huidige zorgverzekering voor u op 

Zorgadvies van VGZ
Persoonlijk advies

De wereld van de zorg kan ingewikkeld zijn. Wij helpen u graag verder als u vragen heeft. Ga naar onze veelgestelde vragen of neem contact op met uw persoonlijke adviseur via telefoonnummer 088 - 131 12 34 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur).

Praktische Palliatieve Box
Ondersteuning bij zorg in de laatste levensfase

Het verzorgen van een geliefde in de laatste levensfase kan zwaar zijn. Daar kunt u alle steun bij gebruiken. De Praktische Palliatieve Box bevat hulpmiddelen om uw naaste op een liefdevolle manier te verzorgen. Wij vergoeden deze voor u.