Collectieve zorgverzekering via ledenorganisaties

Header VGZ Altijd Welkom
Kies ook voor extra voordeel
  • Extra vergoedingen voor fysio, preventie en mantelzorg
  • Ruime vergoedingen voor alternatieve zorg
  • Premiekorting op uw basis- en aanvullende verzekering

VGZ biedt een collectieve zorgverzekering via meer dan 30 thuiszorg-, ouderen- en patiëntenorganisaties. U ontvangt korting op de premie van uw basisverzekering. En heeft u behoefte aan meer zorg? Kies dan voor de speciale aanvullende verzekering VGZ Zorgt. U ontvangt zo extra vergoedingen voor fysio, preventie en mantelzorg ten opzichte van onze reguliere aanvullende verzekering.

Er is geen medische selectie; wij accepteren u altijd ongeacht leeftijd of gezondheid.Meer informatie over onze zorgverzekering


Basisverzekering

U kunt kiezen uit twee basisverzekeringen: VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze. De basisverzekering is in Nederland verplicht en bevat complete basisdekking voor belangrijkste zorg, zoals de huisarts, geneesmiddelen en standaard zorg in het ziekenhuis.

Aanvullende verzekering VGZ Zorgt

Wilt u zich verzekeren voor zorg die niet in de basisverzekering zit? Dan kunt u zich aanvullend verzekeren. Voor leden van ledenorganisaties is er VGZ Zorgt. Naast een vergoeding per jaar voor het lidmaatschap van een aangesloten ledenorganisatie ontvangt u onder andere:

  • Tot 32 behandelingen fysiotherapie
  • Tot 25 dagen vervangende mantelzorg en tot € 1000 voor een mantelzorgmakelaar
  • Tot € 700 voor preventieve cursussen (bijvoorbeeld valtraining of slaaptherapie)

Via deze organisaties profiteren van collectief voordeel

VGZ heeft een collectieve regeling met ruim 30 patiënten-, ouderen- en thuiszorgorganisaties, zowel landelijk als regionaal. Bijvoorbeeld ReumaNederland, Diabetesvereniging Nederland, Groene Kruis Ledenorganisatie, Ledenvereniging Thebe Extra of Vierstroom Ledenservice. Bekijk in ons overzicht via welke organisaties u kunt profiteren van extra voordelen, of vindt hieronder uw collectief.

Aan het laden...

Daarom zit u goed bij VGZ


icon duimpje

Profiteer van een scherpe premie

Wij hebben blijvend een scherpe premie

icon mobiel

Makkelijk uw zorgzaken regelen

Regel snel en gemakkelijk zorgzaken in de VGZ Zorg app

icon handje

Zinnige zorg

Wij moedigen vernieuwingen voor betere zorg aan

icon winstoogmerk

Overstapservice

Wij zeggen uw huidige zorgverzekering voor u op 

Extra VGZ voordelen

Zorgadvies van VGZ

Persoonlijk advies

De wereld van de zorg(verzekeringen) is complex. Wij helpen u graag verder. Ga naar onze veel gestelde vragen of neem contact op met uw persoonlijke adviseur via telefoonnummer 088 - 131 12 34 (bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur).

Preventiebudget

Preventieve cursussen

Voorkomen is beter dan genezen. Met een preventiebudget tot € 700 kunt u speciaal geselecteerde trainingen en cursussen volgen, bijvoorbeeld valpreventie of leefstijlprogramma's. Het aanbod stellen we samen met patiëntenorganisaties.

Praktische Palliatieve Box

Hulp in laatste levensfase

Het verzorgen van een geliefde in zijn of haar laatste levensfase is een heftige periode. Daar kunt u alle steun bij gebruiken. De Praktische Palliatieve Box (t.w.v. € 37,50) bevat hulpmiddelen om uw naaste op een liefdevolle manier te verzorgen

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord