Als chronisch zieke of oudere bent u bij ons altijd welkom

Altijd welkom bij VGZ. Meer voordeel via een collectieve zorgverzekering

Bij VGZ kunt u via een thuiszorg-, ouderen- en patiëntenorganisatie een passende zorgverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd.

 

Wij accepteren u gegarandeerd zónder medische selectie

Via het collectief van uw thuiszorg, ouderen- en patiëntenorganisatie bent u verzekerd zonder zorgen. U ontvangt een aantrekkelijke premiekorting én we accepteren u altijd ongeacht uw aandoening of leeftijd.

Voordelen van onze collectieve zorgverzekering

  • Ruime collectiviteitskorting op uw premie
  • Extra vergoedingen voor vervangende mantelzorg en extra budget voor een mantelzorgmakelaar
  • Extra preventiebudget voor cursussen (zoals valpreventie)
  • Een vergoeding voor het lidmaatschap van ledenorganisaties
  • Persoonlijke adviseur voor zorg- en verzekeringsvragen

Nog geen lid van een aangesloten organisatie? Geen probleem! Kijk in de zoeker hieronder welke ledenorganisaties er meedoen.

Aan het laden...

Uw collectieve voordelen bij VGZ

U wilt een zorgverzekering die past bij uw situatie. Ook als u een dagje ouder wordt, een chronische aandoening heeft of als u mantelzorg verleent aan een naaste. Via het collectief van een thuiszorg-, ouderen- en patiëntenorganisatie ontvangt u een aantrekkelijke premiekorting. Maar er zijn meer voordelen om te kiezen voor een collectieve zorgverzekering bij VGZ.

VGZ Extra vergoeding vervangende mantelzorg

Extra vergoeding vervangende mantelzorg

Als mantelzorger moet u op hulp kunnen rekenen. Bij een aanvullende verzekering ontvangt u tot 25 dagen vervangende mantelzorg. Ook krijgt u extra budget voor een mantelzorgmakelaar die uw regelwerk uit handen neemt.

Extra budget voor preventietrainingen bij VGZ

Extra budget voor preventietrainingen

Voorkomen is beter dan genezen. Met een preventiebudget tot € 650 kunt u speciaal geselecteerde trainingen en cursussen volgen, bijvoorbeeld valpreventie of leefstijlprogramma's. Het aanbod stellen we samen met patiëntenorganisaties.

Gratis Praktische Palliatieve Box bij VGZ

Gratis Praktische Palliatieve Box

Het verzorgen van een geliefde in zijn of haar laatste levensfase is een heftige periode. Daar kunt u alle steun bij gebruiken. De Praktische Palliatieve Box (t.w.v. € 37,50) bevat hulpmiddelen om uw naaste op een liefdevolle manier te verzorgen

 

Vergoeding van lidmaatschap

U profiteert van de voordelen van onze collectieve zorgverzekering via een thuiszorg-, ouderen- en patiëntenorganisatie. Sluit u zich aan bij een thuiszorgorganisatie of patiëntenvereniging? Dan krijgt u een vergoeding van het lidmaatschap. Lees hieronder de voorwaarden voor de lidmaatschapsvergoeding:

Lees de voorwaarden voor lidmaatschapsvergoeding voor thuiszorgorganisaties
Lees de voorwaarden voor lidmaatschapsvergoeding voor patiëntenverenigingen

Lidmaatschap automatisch vergoed

VGZ betaalt uw lidmaatschapsvergoeding automatisch. U hoeft dus niets te doen. 

Persoonlijke adviseur voor zorg- en verzekeringsvragen

De wereld van de zorg(verzekeringen) is complex. Vragen over vergoedingen, betalingen en aanvragen staan nu in een handig overzicht. Zo vindt u snel uw antwoord. Ga naar de meest gestelde vragen.


Ook uw persoonlijke adviseur zit voor u klaar

Zit uw vraag er niet tussen, of heeft u een vraag specifiek over uw situatie? Wij helpen u graag! Neem contact op met uw persoonlijke adviseur voor zorg- én verzekeringsvragen via 088 - 131 12 34 (bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur).


X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord