Collectieve zorgverzekering via ledenorganisaties

Header VGZ Altijd Welkom
Kies ook voor extra voordeel
  • Ruime vergoedingen voor fysiotherapie en preventie
  • Uitgebreide vergoedingen voor mantelzorg
  • Premiekorting op uw basis- en aanvullende verzekering


VGZ biedt een collectieve zorgverzekering via veel thuiszorg-, ouderen- en patiëntenorganisaties. U ontvangt korting op de premie van uw basisverzekering. Heeft u behoefte aan meer zorg? Dan kunt u kiezen voor onze speciale aanvullende verzekering: VGZ Zorgt. Er is geen medische selectie; wij accepteren u altijd.Speciale aanvullende verzekering VGZ Zorgt

  • Tot 32 behandelingen fysiotherapie
  • Tot 25 dagen vervangende mantelzorg en tot € 1000 voor een mantelzorgmakelaar
  • Tot € 700 voor preventieve cursussen (bijvoorbeeld valtraining of slaaptherapie)
  • Tot € 25 vergoeding per jaar voor uw lidmaatschap bij een ledenorganisatie
  • Praktische Palliatieve Box voor hulp bij de zorg voor een naaste in de laatste levensfase

Overzicht van de pakketten

De hoogte van deze vergoedingen hangt af van de door u gekozen pakket. VGZ Zorgt heeft drie varianten: VGZ Zorgt Goed, Beter en Best. Bekijk hier het overzicht van de pakketten.

Via deze organisaties profiteren van collectief voordeel

VGZ heeft een collectieve regeling met ruim 30 patiënten-, ouderen- en thuiszorgorganisaties, zowel landelijk als regionaal. Bijvoorbeeld ReumaNederland, Diabetesvereniging Nederland, Groene Kruis Ledenorganisatie, Ledenvereniging Thebe Extra of Vierstroom Ledenservice. Bekijk in ons overzicht via welke organisaties u kunt profiteren van extra voordelen, of vindt hieronder uw collectief.

Aan het laden...

Extra VGZ voordelen

Zorgadvies van VGZ

Persoonlijk advies

De wereld van de zorg(verzekeringen) is complex. Wij helpen u graag verder. Ga naar onze veel gestelde vragen of neem contact op met uw persoonlijke adviseur via telefoonnummer 088 - 131 12 34 (bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur).

Preventiebudget

Preventieve cursussen

Voorkomen is beter dan genezen. Met een preventiebudget tot € 700 kunt u speciaal geselecteerde trainingen en cursussen volgen, bijvoorbeeld valpreventie of leefstijlprogramma's. Het aanbod stellen we samen met patiëntenorganisaties.

Praktische Palliatieve Box

Hulp in laatste levensfase

Het verzorgen van een geliefde in zijn of haar laatste levensfase is een heftige periode. Daar kunt u alle steun bij gebruiken. De Praktische Palliatieve Box (t.w.v. € 37,50) bevat hulpmiddelen om uw naaste op een liefdevolle manier te verzorgen

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord