2022 gezonder en fitter beginnen?

Goed verzekerd
met VGZ Zorgt

Extra voordelen en korting als u zich
verzekerd via Thebe Extra, KBO-Brabant
of een andere ledenorganisatie.

Gezonder leven. We vinden het allemaal belangrijker dan ooit. En soms ook best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Toch is een een gezondere manier van leven makkelijker dan u denkt. En kunt ook u een gezond patroon aanleren voordat de lente begint.

Gedragsdeskundige Hanneke de Bruin laat u zien hoe u in 5 stappen uw gezonde en fitte gewoontes vast kunt houden. Gaat u de uitdaging aan?

2022 gezonder en fitter ingaan? 

VGZ Zorgt is een aanvullende verzekering speciaal voor leden van ouderen- of patiëntenorganisaties als KBO-Brabant of Thebe Extra. U ontvangt extra vergoedingen zoals fysiotherapie en hulp om in 2022 aan de slag te gaan met uw gezondheid.

Doe de leefstijlcheck, maak gebruik van het online leefstijlprogramma of krijg hulp bij de overgang. Of volg een cursus. Bijvoorbeeld voor valpreventie, of een cursus die u helpt om te gaan met een ziekte of aandoening.

Aan de slag met uw gezondheid

Gezonder leven. Superbelangrijk! En soms best lastig. Dat snappen we en daarom helpen we u op weg.

Meer energie, minder medicatie?

Heeft u diabetes type 2 en wilt u graag meer energie en minder medicatie? Dat is vaak mogelijk. Pas uw leefstijl aan met Keer Diabetes 2 Om. U voelt zich fitter én bouwt uw medicijngebruik af. Verzekerd vanuit de basisverzekering van VGZ.

Omgaan met aandoeningen

Heeft u een chronische aandoening en wilt u hier beter mee omgaan? Dan helpen we u graag op weg met verschillende workshops, cursussen en webinars. Zodat u zich beter en energieker voelt. Ga aan de slag!

Op 1 dag borstonderzoek en uitslag 

Niet 2 weken wachten op de uitslag van een borstonderzoek maar op 1 dag het onderzoek en de uitslag. Een verbetering in de zorg waar al veel vrouwen gebruik van maken.

Gezonder leven? Gebruik uw preventiebudget

u zich gezond en fit voelt, dan zit u lekker in uw vel. Wil u gezonder leven? U heeft preventiebudget. Dit budget kunt u gebruiken om gezond te blijven. Bijvoorbeeld voor een gezondheidscheck (online of in uw buurt), een leefstijlcursus of een slaap- of valtraining. Zo helpen we u om gezond te blijven.

Waarom VGZ?

  • Iedereen is welkom, ook als u zorg nodig heeft
  • Declareer binnen 1 minuut met de VGZ Zorg app
  • Extra vergoedingen met VGZ Zorgt